Neyim, kimim, hayalim ne, hayalim gerçekse neden istiyorum, daha derin sorular soruyorum, bunlar yüzeysel, nerede bulacağım cevabı
15 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben geceleri mezarlığa gidip orada saatlerce takılırdım. uzun bir donem. Hatta bi ara mezarlığa uzansam bir mezar tasının içinde sabahlasam dedim de böcek orumcek falan gelir gerçekte ölürüm diye yapamadım. İnsan en çok kendiyle başbaşa kaldığında anlıyor ne istediğin... Kalabalıklar içindeyken kendimizi sorgulamaya zaman bulamıyoruz. Ya telefon ya başka kişiler ya etraftaki tehlikeler ya da güzellikler kendimizi sorgulamamıza engel.
Vay inanın uzun süredir izoleyim telefon ile ya da dizi ile ilgileniyorum şu anki şartlar mümkün değil hayalim için onu gerçekten istiyor muyum bılmıyorum
Aslında telefon ve tv de bu uğraşılardan birisi. Kendine sunu sor, en son ne zaman sessiz karanlık bir oda da oturdun? Etrafında ilgilenebileceğin hiç bir eşya ya da herhangi bir şey olmadan kendi kendinle ne zaman konustun? Genelde biz insanlar bunu kaçırıyoruz. Şehir hayatı falan yaşıyorsak zaten kendimizi dinlemeye hiç fırsatımız olmuyor. Bu soylediğimi yaptığında ne demek istediğimi aslında anlayacaksın. Gürültüler, sesleritrafik, insanlar, telefon, diziler, muzikler ne biliyim tik tokta dans eden gacılar vs hep aklımızı başka şeylere yoruyor zihnimizi ona yonlendiriyoruz. Yolda dahi yürüsen acaba takılırmıyım? Düşermiyim? İnsanlara arparmıyım? Araba geliyr mu karşıya geçiyim mi vs vs hep kendimizi kendimizle başbaşa kalmaktan alıkoyuyoruz. bunu aştığın zmaan gerçekten kendi içn sesini duyabileceğini düşünüyorum.
Teşekkürler 🫠 bunu deneyeceğim deniyorumda zihnim kendini soruluyor bu arada tuhaf geldi ama idealize ettigim içinde ağır geldiğini düşünüyorum her seyin
Zaten zihninde idealize ettiğin için muhtemelen ardını goremiyorsun. Halbuki idealize ettiğin şeylerin ardına bakmayı denesen belki o ideallerinden nefret edeceksin. Yani benim için boyle oldu en azından. D
Ne dediğinizi beynimin dolu oluşundan şu qn kavrayamadim ama anlarim
Yani idealize ettiğin şeylere sen anlam yüklüyorsun. Ama yüklediğin anlamlar aslında o idealize ettiğin kişi ya da düşünlerin sandığın kadar masum ya da kutsal olduğu anlamına gelmiyor. Genelde bizler herşeye olduğundan fazla anlamlar yüklüyoruz bu da bizi realiteden uzaklaştırıyor diyeyim. Rica ederim kendini sorgulamakla başlamışsın zaten gerisi gelir de her şey gonlunce olur inş.
İnşaallah cümlemizin olur çok uzun süredir sorguliyorum sadece kaciyordum
Hayatının anlamını bulma arayışın çok kıymetli. Bu derin soruların cevapları, aslında dışarıda değil, kendi içsel dünyanda gizli. Kendini dinleyerek, gözlemleyerek ve yeni deneyimlere açık olarak bu yolculuğa çıkabilirsin. Her adımda biraz daha berraklaşacak ve gerçek benliğini keşfedeceksin. ✨🧭
Cevap
3Cevap
Çok basit, sen bu hayata ne anlam yüklersen o :D
Bunada katılıyorum ama çok zorlanıyorum
Bütün cevaplar bende mevcut
Offf keşke bende
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?