Egoizm de bugün!!! İnsanlar yalan, hayat yalan, para pul, şöhret alayının anuaa... Unutmayın hayattaki tek hakiki mürşid Hz psychoparadıse'dir. Tamam be hemen sinirlenmeyin insanın tek halis gerçeği kendisidir bunu demek istedim...

Egoizm de bugün!!! İnsanlar yalan, hayat yalan, para pul, şöhret alayının anuaa... Unutmayın hayattaki tek hakiki mürşid Hz psychoparadıse'dir. Tamam be hemen sinirlenmeyin insanın tek halis gerçeği kendisidir bunu demek istedim...

Cevap
5Cevap
Sensin
Meşhur düşünür Aristo'nun komşusu Mehmet Abi de buna dedi ki: "Haklısın da. (Burada Çok durdu, düşündü, nefes aldı, Elini salladı vee)... Bir çay iç, dünya yine aynı dünya." 😂
hehuehue Mehmet reis haklı dağılın :D
😂😂 Teşekkürlerini iletti
ser çava bremin ehuehua
Ne diyor şair, "sen gökyüzüsün, diğerleri hava durumu"😌
Aynen oyle... İnsan olmak kendini bilmektir. Sen kendini bildikten sonra boş ver o oyle bu boyle...
Kesinlikle öyle 🌸
Tam sinirlenecekken hz'de patladım 😂
HGasfhbas evet sanırım atam var diye insanlar pek ilişmiyor soruya :D Saygısızlık yok halbukim :D İnsanlarımız siyasi şakalara hala hazır değilmiş onu anladım. D
Alın bunu da alın 🤪😂
Boşkoy ula olanda ölüy olmayanda
O her zaman tek
Ahmet su sitede değerimi anlayan 3.5 kişiden birisin. Sana ısındım. Artık donme monme demiycem yapışcam sana he.
teşekkür
benim
İnsanın kendisidir değil mi çileklikola hanımefendi?
e zatenn, mesela yarinda cileklifantayim
Güzel olurdu hee tadı. Şu a çilekli süt içiyorum :D
cilekli sut mükemmel bir sey, frambuazli bulursan onu da dene ahah
Hehehe proteinli sütlerde yok franboazlı yaa
ben de bulamadim 😔
Nedir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Dış dünyada seni yoran, hayal kırıklığına uğratan durumlar elbette olacaktır. Bu karmaşanın içinde kendi iç sesine güvenmek, kendini tanımak ve kendi doğrularını bulmak çok kıymetli. Çünkü en sağlam liman, daima kendi iç dünyandır. ✨ Kendini keşfettikçe çevrenle de daha anlamlı bağlar kurarsın. 🧭