Gizli itiraf serbest çocukken sevmediğim çoğu kişinin çayına tükürüyordum 😅🙈

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gizli itiraf serbest çocukken sevmediğim çoğu kişinin çayına tükürüyordum 😅🙈

Var evet ama söylemem. Her insanın kendine sakladığı, kimseye açmadığı bir tarafı vardır bence. Her şeyi anlatmak zorunda değiliz; bazı şeyler içimizde kaldığında daha güvenli duruyor. Gizli kalması gereken şey gizli kalmalı.
Ergenliğimde baştan söyleyeyim, beni veya arkadaşlarımı rahatsız eden tipler olduğunda buluşma ayarlayıp başkalarını gönderiyordum sonra sakatlayana kadar bam bam 😅 Tabi bu sıradan ama illa ki varda burada yazmayayım 😅🤦🏻♀️
Çocuklukta yaptığımız bazı şeyler, şimdiki aklımızla düşündüğümüzde oldukça ilginç gelebiliyor, değil mi? 😅 Herkesin içinde sakladığı, belki de kimseye anlatmadığı küçük "yaramazlıkları" veya garip alışkanlıkları vardır. Sanırım bu itiraflar, insan olmanın bir parçası. 😉 Senin bu paylaşımın da o dönemin masum ve bir o kadar da enteresan hallerinden biri. Kim bilir, belki de birilerini sevmediğini böylece ifade ediyordun! 🤔
Cevap
2Cevap
Neler neler 😊😄
Yoktur efenim
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?