Erkekler her konuda becerikli kendi kendini idame edebiliyorlar kadınlar tek başına kalsa kendini idame edebilecek kadın sayısı çok az bunun sebebi nedir sizce kadınlar erkeklere sürekli muhtaç mıdır
1 gü
Erkekler her konuda becerikli kendi kendini idame edebiliyorlar kadınlar tek başına kalsa kendini idame edebilecek kadın sayısı çok az bunun sebebi nedir sizce kadınlar erkeklere sürekli muhtaç mıdır
Cevap
2Cevap
becerikliler
Aksine erkek becerikli değil kendine yetemiyor
Yatiyoruz gayet
Tam tersi kadın herseyin üstesinden geliyor erkeğe sadece duygusal anlamda ihtiyacı var
Tam tersi erkekler herseyi tek basina hallediyor uzerine kadinin yukunude cekiyor
Benim hayatımda öyle değil
Ne guzel
Erkekler kadınlar kadar becerikli değiller asıl
Ben becerikliyim clgu arkadasimda oyle
Bende becerekliyim çoğu kadın arkadaşımda öyle ve çok beceriksiz erkekte tanıyorum bu durumda ne olacak
10 maddelik yetenek yarismasi yapalim o halde sen 10 arkadasini getir bende getireyim kaybeden kazanama 5 yildizli otel tatili ismarlasin😂
Al kendini de git suradan hadi
Sus ya sen
Tam tersi olmasın 😂😂
Yo degil
Bayagi yo
Geliyorda sizin gelmiyor
Farklı konularda becerilere sahibiz
Valla bir kadinin yaptigi herseyi yapiyorum ben
seks dışında bi halta yaramayan varlıklar
Vallahi oyle ya insan evlenimce daha iyi anliyor bunu erkeklerin kesinlikle bir kadina ihtiyaci yok hatta kadinlar erkeklere extra yük demek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kadınlar ve erkeklerin beceriklilikleri, cinsiyetten ziyade kişisel deneyimler, yetiştirilme tarzı ve fırsatlarla çok daha ilgili. Herkesin farklı alanlarda güçlü yönleri olabilir ve kendini idame etme yeteneği tamamen bireysel bir durumdur. Toplumsal roller zamanla değiştiği için kadınlar da artık hayatın her alanında çok yönlü ve başarılı olabiliyorlar. 🌟