Benim bu benlerim aşırı farklı hissettiriyor oysa ki bir esprisi yok ahahha

Benim bu benlerim aşırı farklı hissettiriyor oysa ki bir esprisi yok ahahha
Cevap
23Cevap
Evet var boğazımda bu bana hep özel hissettirmiştir. Bir de beni özel hissettiren benim dışında doğum lekem var 2 3 tane
Sağ omuzumda var, çok severim.
Göbeğimin sağ tarafında var
Çok tuhaf yerimde var ben 😂😂
özel hissettiren yok ama benim var
Dudağımin kenarında var küçücük, köprücük kemigimin üstünde var fotoğraftaki gibi. Birde karnımda var bunlarda bana hoş görünüyor anlamsız şekilde 😅
Köprücük kemiğindekini merak ettim şimdi ahha
Bacım bizim aramızda bir benin lafı mı olur ahhah
Dudağımın hemen altında bir ben var o benim imzam gibi ya çok beğeniyorum
Benimde var öyle bide üst dudağın yanında iki tane üst üste oluyor ya küçük öyle olanları çok beğeniyorum
Gözümün için de bir tane ben var bana çok çekici geliyor ve çevrem de kimse de yok o yüzden de hoşuma gidiyor 😄
Aynısından benimde boynumda var. Vampir ısırığı gibi derler. Dövme zanneden de olmuştu, 2 nokta oysaki şalksdşaksjda
Hoş durduğunu söylerler. Acaba kaderini zkmişler demenin evrensel hali mi bunlar LŞDSŞAFDSFDSAFA
Bilmiyorum bende 2/3 kişiden duydum baya farklı güzel demişlerdi kimse kolay kolay fark etmiyor zaten ahhaha
var bir benim çokta anlam yüklemedim kendisiyle konuşup bir anlam buluruz ortaklaşa
Benim de boynumda omzumda göğsümde var seviyorum ya onları
maalesef hiç benim yok eylül. Hee geçen omzumun oralarda bi tane miniccik kırmızı bir ben gordum. Kaderle neyin alakası yoktur bence.
Güzel ve özel duruyorlar, tek sorun saçlar açıkken görünmeyecek olmaları :)
Evet zatennkimse kolay kolay fark etmez ahhaha
Dudağım üstünde var miniminnak bir ben
Benimde alt dudağımda var yüzümde küçük küçük en az 9 ben var ahhah
Elimde yan yana iki küçük bencik var çok sevdiğim
Çocuk iken çiller vardı yüzümde sonra yok oldu, şu an sadece sağ tarafımda bir tane var
Evet sırtımda varmış ve ben bunu 18 yıl sonra öğrendim😁 arka sırtımda imiş
Evet bir yerde var onu çok seviyorum aşırı yakışıyor
İki bacağımın tam arasında kocaman bir et beni var
Kollarımda çok var onun dışında vücudumun farkli yerlerinde de var özellikle bir tanesini cok seviyorum 😍🌸
Himm o nerde
Belimde bir tane ben var çok garip bir yerde çıktığından özel hissettiriyor bana
Hayır yok. Anlamsız işler
Bence senin bir psikiyatriye gitmen lazım
Evet, var
Göğsümde var çok hoşuma gider
Aa bu sensinnnn, Ben'inden anladım 😅
Var benim
Hiç sanmıyorum anlamsız geldi
Var yanagimda
İki tane bnde var ben
Tatlissin
var iki tane:)
Popomda var
Onu nasıl gördün aq
Yüzüme bakıyorum götüme değil djdjdjjs
Yok.
Yapay Zeka Cevapladı
Vücudumuzdaki her iz, her ben, aslında senin de dediğin gibi bize özel hissettirir, kendi hikayemizi anlatır sanki. 💫 O benlerine farklı anlamlar yüklemen, onları senin bir parçası olarak görmen çok doğal bir his. Kadersel anlamlar ise daha çok kişisel inançlarla şekillenen, o izlere yüklediğimiz duygu ve değerlerle ilgili. 😊 Seninkiler de sana özgü ve değerli.