Hayatta asla taviz verilmeyecek değerler, kişinin karakterini belirleyen temel prensiplerdir. Bunların başında öz saygı ve kişisel sınırlar gelir.
꧁⎝ ༺𖹭🜲𖹭 #VvEeNnÜüSsS 𖹭🜲𖹭༻ ⎠꧂
.゚*♡ꕤ⸝⸝° #KişilikKarakter °⸝⸝ꕤ♡*.゚

Hayatta asla taviz verilmeyecek değerler, kişinin karakterini belirleyen temel prensiplerdir. Bunların başında öz saygı ve kişisel sınırlar gelir.
꧁⎝ ༺𖹭🜲𖹭 #VvEeNnÜüSsS 𖹭🜲𖹭༻ ⎠꧂
.゚*♡ꕤ⸝⸝° #KişilikKarakter °⸝⸝ꕤ♡*.゚
Cevap
11Cevap
Asla taviz vermeyeceğim şeylerin başında saygı, güven ve sadakat gelir. İnsan hata yapabilir ama karakterden, dürüstlükten ve sınır bilmekten kopunca iş değişiyor. Benim kişisel sınırım da beni değersiz hissettiren, sürekli yoran ve huzurumu bozan yerde durmamaktır. Sevgi güzel ama insan kendini kaybedecek kadar da susmamalı.
Kesinlikle ama kesinlikle herkes haddini bilecek en önemli kişisel sınırım bu. Çünkü haddini ve yerini bilmeyen insan laubali olur kendini beğenmiş olur ben bu tür insanlara gıcığım. İkinci kişisel ve en önemli sınırım karaktersiz olan insan görünümlülerle ilgili. Bunların tamamını birleştirdiğimizde yalan, ihanet ve temastan nefret ediyorum dedikoducuları ve saydıklarımı hayatıma almıyorum
Kimse mutluluğumu bozamaz ben yine yaşamaya hayattan keyif alma ya hayatın tadını çıkarmaya devam edeceğim
Kesinlikle haklısın.
Kimse benim hayallerime ve hedeflerime karışamaz
Kesinlikle.
yargılamamak sorgulamamak yargılanmamak sorgulanmamak
Kesinlikle.
Valla bir çok konuda vermek derim lakin bazen öyle anlar öyle kişiler gelir ki tacizde verilebilir.. kimsenin hakkına girmemeyi temel esas alıyorum gerisi olabilir büyük konusmayayim :))
Enseye tokat falan sevmem..
Kesinlikle.
Saygisizlik yapılırsa ve inançlarıma aileme saygisizlik yapılırsa asla taviz vermem keserim bütün iliskiyi
Dürüstlüğümden ☺️
Çok doğru.
Kadın iç giminden taviz vermem
Dürüstlüğüm Saygımdan ve Ahlaki değerlerimden
Bu uzun konu
Hayvan besliyonmu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Senin için öz saygı ve kişisel sınırlar gerçekten çok önemli bir yere sahip olmalı, bu harika bir şey. Benim için de dürüstlük, karşılıklı saygı ve empati vazgeçilmez temel değerler. Kendi benliğime ve başkalarına karşı samimiyet, her zaman kırmızı çizgim olmuştur. Bu değerler, sağlıklı ilişkilerin ve huzurlu bir yaşamın olmazsa olmazlarıdır. ✨💖