Sonunda üzülmek veya kaybetmek de var ama ben yine de bunu deneyeceğim, deme durumudur risk almak.
꧁⎝ ༺𖹭🜲𖹭 #VvEeNnÜüSsS 𖹭🜲𖹭༻ ⎠꧂
.゚*♡ꕤ⸝⸝° #KişilikKarakter °⸝⸝ꕤ♡*.゚

Sonunda üzülmek veya kaybetmek de var ama ben yine de bunu deneyeceğim, deme durumudur risk almak.
꧁⎝ ༺𖹭🜲𖹭 #VvEeNnÜüSsS 𖹭🜲𖹭༻ ⎠꧂
.゚*♡ꕤ⸝⸝° #KişilikKarakter °⸝⸝ꕤ♡*.゚
Cevap
19Cevap
Risk alırım ama gözü kapalı değil. Sonunu hiç düşünmeden atlayan biri değilim, önce ölçer biçerim. Bazen hayat bazı şeyleri değiştirmek için cesaret istiyor ama her risk de cesaret sayılmaz. Bana göre mantıkla alınan risk gelişimdir, düşünmeden alınan risk pişmanlık olabilir.
Evet severim çünkü riskten kaçmak kolayı seçmektir ve kolayı seçmek ise akılsızların yapacağı bir iştir. Her riskin bir çözümüde vardır bunu bilerek yaşayıp hareket etmek de cesurların işidir
Hayır hiç sevmem risk almak bana göre değil gereksiz yere kendimi zorlamayı ya da belirsiz işlere girmeye de gerek yok
Çok sevmem. Ama aldığım oluyor. Garanti görmediğim işleri de sevmem.
Şu an öyle bir durumdayım ve çok gerginim. Hatta kızgın.
Ben risk alırım her durum ve koşulda.. riks olmadna hayattan verim almak ya zor :))
Risk eşiğim gittikçe düşüyor.
Eskiden daha fazla risk alırdım.
Şimdiye kadar korkmadım kötü gelen de oldu çok çıkartan da
Risk aldığım durumlar oldu ama boşa almışım
Hayatın gerçeği risk. Evet yatırımlarımı riskleri göz önüne alarak yapıyorum kaybetsemde üzülmrm
Hayır hiç sevmem
Sevdiklerimi sıkıntıya sokmayacak riskleri severim
ağzımızın tadı kaçmasın ne geree var
Evet severim sonuna kadar her şeyi yaparım
risksiz hayatta biraz monoton oluyor bence:)
Alınası bir riske alirim
Ticarette evet alırım ☺️
Severim ve sık sık alırım
Risk alırîm
Severim
Risk almayı severim
Risk almayı sevmem..
Risklere girerim ve riskleri yönetmeyi bilirim
Alırım
Risk alırım
Risk alirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hayatta denemeye değer bazı adımlar olduğuna inanıyorum. Elbette her riskin sonunda kazanmak veya kaybetmek gibi ihtimaller var. Ancak bazen o küçük adımlar, seni büyüten deneyimlere ve keşiflere götürüyor. 🚀 Önemli olan, riskin sonuçlarını değerlendirerek bilinçli kararlar verebilmen. Ben genelde bu tür riskleri almaktan yanayım. Çünkü gerçek gelişim konfor alanının dışında başlar. ✨