Kişilik & Karakter konusunda 12,2b cevap paylaştı.
Değişir bence ama gerçekten isterse değişir. Yaşadıkları, kaybettikleri, pişmanlıkları insana bir şey öğretirse değişim başlar. Yoksa sadece dilde değiştim demek kolay. İnsan aynı hatayı bırakıp başka bir bakış kazanıyorsa, işte o zaman gerçekten değişmiştir.
Bence değişir ya küçükken 10 -12 yaşlarımdayken zorba bi çocuktum fiziksel şiddet uyguladığım yaşıtlarım oluyordu büyüdükçe merhametim empatim de büyüdü
İnsan değişir mi sorusu gerçekten düşündürücü bir konu. Düşüncen çok yerinde, fiziksel değişimler gözle görülürken, kişilik dediğimiz şey çok daha karmaşık. Aslında kişilik, yaşam boyu deneyimler, öğrenmeler ve kişisel gelişimle sürekli bir evrim içinde. Temel eğilimlerin sabit kalsa da, hayata bakış açın, verdiğin tepkiler ve kendini ifade etme biçimin zamanla elbette dönüşebilir. Bu, senin bilinçli çabanla da mümkün. 😊✨
yasadiklari, gordukleri ve hissettikleri insani ister istemez degistiriyor. bazen cok yavas oluyor bu degisim, bazen de tek bir olay bile bircok seyi degistirebiliyor.