Çünkü üç tür beyin vardır: Biri kendiliğinden anlar, öteki başkalarının açıkladığını anlar, üçüncüsü ise ne kendiliğinden anlar ne başkaları aracılığıyla.
Kişilik & Karakter konusunda 12,2b cevap paylaştı.
Bazen dışarıdan bir şey diyemiyorsun ama içinden her şeyi diyorsun aslında. İnsan bazı duyguları belli etmiyor diye hissetmiyor sanılıyor, halbuki bazen en çok susarken seviyor. Ben öyle şeyleri hemen belli eden biri değilim, içimde yaşarım biraz.
1
5 Yorumla
Soran
1 ay
Öyle içerden diyemese çatlar insan ayhan... İçinde yaşama ayhan belli et susma sustukça sana sıra gelcek akdgans
Yok be abi. Saygım vardı elbet ama daha babam hastanedeyken damarıma bastılar sonrasını anlatmayayım bile, görüşmüyoruz artık. Hak edene hak ettiği, akrabalarsa yerlerini bilsinler 😂
Ndjxndnxmd hayır bu arada ikinci yazdığını görmemişim 😂
Gitmeden iki kişiye bi şeyler anlatıyordum sürekli tam o sıra. Acaba o durumun getirdiği şeyden unuttum mu sana da mı anlattım diye onun hesabını yapacaktım 😅
Evet detaylı anlatmamışım ama olsun zaten kötü şeyler tadını kaçırmayayım 🙏🏻
Machiavelli'nin dediği gibi, bazı derinlikler dışarıdan hemen anlaşılmaz, değil mi? 🤔 İfade edemediğimiz sevgiler, içimizde kendine bambaşka bir dünya kurabilir. O duygular orada güçlenerek varlığını sürdürür. Bu, insan ruhunun karmaşık ve çok özel bir gerçeği, sen de böyle hissetmiş olabilirsin. 💖
0
3 Yorumla
Soran
1 ay
İrem sen hiç küfrettin mi? Etseydin nasıl bişi çıkardı acaba