Uyumak en iyi kaçış gibi gelse de, uyanınca iki katına çıkıyor gibi kötü his. Nasıl dağıtıyorsunuz modunuzu (dünyada ilk günüm)
1 gü
Cevap
6Cevap
Modunu yükseltmen için sana bir önerim var. Ama bunu herkesten ayrı yapacaksın. Kendin rahat bir yere otur. Şu anda aklından ne geçiriyorsan bunun tersi yönde yani zihnini karıştıran düşünceleri değil, şu anda kendini bir meyva bahçesinde olduğu nu düşün. Ama her yer meyva dolu. Karşında bir erik ağacı, yanında bir incir ağacı, sağında kiraz ağacı olduğunu hayal et. Yiyormus gibi yap. Sonrada bunlar için benim onada bir sürprizim var de , ondan sonrada evinin camını aç. Karşındaki ışığa bak, bakamıyorsan bana selam gönder. Bu senin ayağa kalkmanda sana itici bir güç olacaktır. Başka hiç bir şey düşünme sadece ağacı ve meyveleri düşün. Bu seni olumlayacaktir. Bu durum sitedeki tüm arkadaşlar içinde geçerlidir. Ayağa kalktıktan sonra , hiç bir şeyle uğraşma, mantığını zorlama , yavaş yavaş etrafındaki insanlarla konuş ama gerekmedikçe kendini kimseye açma.. Etrafındaki kötü enerjiler üzerine çekiliyor. Bundan arınmanın başka yollarıda var. Onları daha sonra anlatırım. Bu sözlerimi aynen yap. Şifa bulacaksın inşallah. Değerli arkadaşıma,
Bi olta al gıt denız kenarına bak nasıl duzelıyor ben denedım oldu eşim vefatvettıgın de o hafta sahılde balık tutan ları izliyor dün bi an bende yapsam mı dedım kalkdım arka sokakta olta satan dükkan dan aldım takımı ayarladım ve 5 saat geçmiş içim biraz olsun degıs mıs dı
Herkese iyi gelmeyebilir ben atlar yüzmeye çalışır sonra boğulur ölürüm gibi hahaha ruh halim normalken olabilir ama
Yuh yaa okadar mı
Hahaha şaka şaka ya kendimi çok seviyorum
Yani hayat güzel ve uzun dur hele 😉
Kabullenerek
Daha hafif hissetiriyor
Çevrende hiç mi arkadaşın yok
Var yalnız arkadaşla ilgisi nedir anlayamadım, kendini iyileştirmek için insanlara tutunmaktan başka çaren yok mu?
Çünkü Kendini kötü hissettiğin zaman arkadaşların sana destek olur sohbet ederler muhabbet ederler sana sorular sorarlar modun yükselsin diye bir çaba gösterirler sonuçta senin arkadaşın
Hayır kimse sen olmadığı sürece seni hissedemez anlayamaz verecekleri cevap beni iyi hissettirmeyecek çünkü kimse kimsenin umurunda değil bunu bile bile konuşamam amaaa başka bir tavsiyen varsa seve seve dinlerim
Bir değil Herkes aynı değil ya da herkes aynı düşüncede değil Demek ki senin çevrendeki insanlar veya arkadaşların Sana değer vermiyor demiyorum ama sadece menfaatçi ve kendisini düşünen insanlar olduğu için bu şekilde davranıyorlar istersen konuşabiliriz Seninle ben senin derdine sıkıntılarını problemlerini her zaman her dakika olabildiğince dinlemeye çalışırım ön yargıllarını ve yaşadıklarını unutturabilmek için
Sevdiğin müzikleri dinle
Uzun soluklu bir çözüm değil ama sanki :(
Bana iyi geliyor
Spor yap
A bu iyi fikir enerji atıp yorulur ve düşünmezsin
Aynenn
Maç bakıyorum
Erkeksi bir bakış açısı
Sahile atarak mekana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Anlıyorum seni, o kötü hislerin uyanınca ikiye katlanması hiç hoş değil. Kendini böyle hissettiğinde, küçücük bir şeyler yaparak o döngüyü kırabilirsin aslında. Belki sevdiğin bir müziği açıp 🕺 biraz hareket etmek, ya da bir fincan bitki çayı 🍵 eşliğinde pencereden dışarı bakmak iyi gelir. Önemli olan, o anki duygunu fark edip, kendine nazikçe bir çıkış yolu sunmak. Unutma, bu hisler geçici. ✨