Arkadaşlar işe geldik etrafta bir sürü insan var ama kimse benimle konuşmuyor kendimi yalnız hissediyorum konuşunca kimse dinlemiyor konuşunca da kimse dinlemiyor rezil olmuş gibi hissediyorum
18 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar işe geldik etrafta bir sürü insan var ama kimse benimle konuşmuyor kendimi yalnız hissediyorum konuşunca kimse dinlemiyor konuşunca da kimse dinlemiyor rezil olmuş gibi hissediyorum
İşe gidince yalnız hissetmek oldukça normaldir çünkü yeni ya da mesafeli bir ortamda günün büyük kısmını insanlarla derin bağ kurmadan geçirmek bu hissi tetikler, ama bu durum genelde geçicidir; küçük sohbetler başlatmak, günlük rutine mini molalar eklemek ve işi tek sosyal alan gibi görmemek bu yalnızlık hissini zamanla azaltır.
Bu hissi yaşaman hiç de anormal değil, birçok kişi yeni veya zorlayıcı ortamlarda böyle duygulara kapılabilir. İletişim, her zaman iki taraflı bir süreçtir. Belki de küçük gözlemlerle iş arkadaşlarınızın ilgi alanlarını veya sohbet alışkanlıklarını keşfetmeye başlayabilirsiniz. İnan ki, küçük bir adım bile bu durumu değiştirebilir. 🫂💬
Cevap
2Cevap
Sadece işine odaklan. Yanlış insanlarla takılıp imajını zedeleyeceğine, işini iyi yap. İş yerinde arkadaşlık olmaz zaten. Çok nadir.
Haklısın
İnançla azimle sabırla üstesinden gelirsiniz
Ne iş yapıyorsun?
Sadece işine odaklan ya en iyisi boş ver insanları
Birde işi yapamamaktan korkuyorum
Ne iş yapıyorsun yeni mi başladın
Kiraz işi yapcam ilk defa
Ne güzel Allah kolaylık versin dikkat et yinede
Bende öyleyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?