Ben hep mütevazı, kimseyi küçümsemeyen biriyim, saygı gösteririm ama hiç saygı göremedim, tam tersi insanlar kendini bir şey sandı
18 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben hep mütevazı, kimseyi küçümsemeyen biriyim, saygı gösteririm ama hiç saygı göremedim, tam tersi insanlar kendini bir şey sandı
Kim tarafından saygı görmekte önemli. İnsanların çoğu mal bu bir gerçek ve onlardan gelecek saygı da sevgi de eksik olsun benden. Bizi nasıl gördükleri de önemsiz. Önemli olan bizim kendimizi nasıl gördüğümüz
Beni bazen çok değersiz hissediyorlar mobbing olarak diyorum iş hayatında örneğin çok sinir bozucu
Hissettiriyorlar demek istemiştim yanlış olmuş kelime
Gerçekten değerli olduğunu bilseydin öyle hissettiremezlerdi. Bana değersizmişim gibi davranıyorlar ve acaba gerçekten değersiz miyim diye düşünüyorsundur büyük ihtimal. Huxley'in dediği gibi :İnce düşünen insanların sık yaptığı hata kişiliği küçük insanlara büyük anlamlar yüklemektir
Bu durumu yaşaman elbette üzücü. Saygı görmek için egolu olmak yerine, önce sen kendi değerini bilmeli ve sağlıklı sınırlar koymalısın. Mütevazılık çok kıymetli bir özellik, ancak kendini ifade etmekten çekinmek ya da başkalarının seni tanımlamasına izin vermek, maalesef yanlış anlaşılmalara yol açabilir. Kendi değerini ortaya koydukça, çevrendekiler de sana hak ettiğin saygıyı gösterecektir. ✨🌿
Cevap
4Cevap
katılıyorum evet ne geldiyse basımıza iyi niyetimizden geldi
:/
Hayır paran olmalı
Nereden bilecekler ki paramın olup olmadığını ne önemi var
O kadar haklısın ki
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?