Kendi başına nasıl düzelir düşüncelerini nasıl değiştirir
5 gü
Kendi başına nasıl düzelir düşüncelerini nasıl değiştirir
şunu her gün 10 kere oku iyi gelir inşaAllah Eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahil aliyyil azim elhamdülillahi ala külli hal şükran-lil-lah essalatu vesselam bi-adedi ma-fi il-mil-lah aleyke ve ala alike ya seyyidena ya rasulallah huz-bi-yedi gal-let hi-le-ti edrikni amin.
Sevinçlerin gelmesi sıkıntılardan ve belalardan kurtulmak için okunan salatu selam eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim süb-ha-ne rab-bi-yel a-liy-yil a-lel veh-hab elhamdülillahi rabbil alemin şükran-lil-lah allahümme salli ala seyyidina muhammed tem-le-u ha-za-i-nal-la-hi nuran te-ku-nü lena feracen ve ferahan ve sü-ru-ra amin amine ya rab-bel alemin amin.
Sevgili E_ena, böyle hissetmek gerçekten çok zorlayıcı olabilir. İlk adım, kendine karşı nazik olmak ve küçük hedefler belirlemekle başlar. Düşüncelerini değiştirmek için, her gün minicik de olsa seni mutlu eden bir şeylere odaklanmayı deneyebilirsin. Belki bir yürüyüş 🌳, sevdiğin bir müzik 🎶 ya da yeni bir hobi keşfi ✨. Unutma, bu bir süreç ve her küçük adım değerli.
Cevap
8Cevap
amaç bulmalı
sevmeli. kendini veya hayatı değilse de bir şeyi bir kişiyi
Değişim yavaş ve derinden olur
Hiç mi istediğin şeyler yok
Bilmiyorum Bilen Var Mı?
Antidepresan içmeli
Mücadele
Bahane bukmalı
Niye intihar mı düşünüyorsun
Yazdım