İnsanlar ne kadar karaktersiz, acımasız olmaya başladılar artık, cidden yoruldum, sıkıldım
19 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnsanlar ne kadar karaktersiz, acımasız olmaya başladılar artık, cidden yoruldum, sıkıldım
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kim anlatıyorsun
Arkadaşlarıma da bir ara hayatımda ki kıza da anlatmıstım
Hayatındaki kıza sürekli dert mi anlattın
Neden olmasın hayat arkadaşı sadece cinsellik demek mi
Karın değilse gereksiz arada anlatırsın sorunların varsa söylersin , sürekli dertlesmekk için kanka edin depresif sürekli sorunlarla boğuşan biriyle kimse ilişki yaşamak istemez bunalıp giderler
Şimdi sen böyle çok güzel konuşuyorsun da ben onu ne şekilde kabul ettim naile ile kabul ettim hiçbir şey bilmiyorsun işte
Ne ile kabul ettin anlamadım knk dert anlariyorum dedin ondan dedim sizin ilişki arkadaşlığa evrilmistir bir süre sonra heyecan kalmaz
Sürekli dert anltan kadın arkadaşlarla bile uzun süre muhabet sarmiyor bir süre sonra bunaliyorsun
Bak bunalma ayrı bir şey ben mesela karşımdaki insanın bana yaptığı hakaretleri susmuş bir insanım tabi herkes bir olmuyor sen de haklısın
Hakarete karşı susulur mu? Baskalarin sana davranış şeklini sen belirliyorsun bence göz yumma terbiyesizliklere bu seni daha sevilesi yapmaz 🙄
Kadınlarin karşısında aciz durma en azından kendine saygın olduğunu onurlu olduğunu goster gerektiği yerde haklı tepki göstermen gerk
Ben bu beni daha seviyeli yapsın demiyorum zaten işte sana diyorum ya bilmediğin çok şeyler var ben sadece kız diye dokunmadım aldım karşıma hep bir bebeğe anlatır gibi anlattım konuşur gibi konuştum senin gözünde kötü ben olayım boş ver
Kanka yani karşı taraf görmüyorsa senin yapacağın bir şey yok iletişimi keseceksin ama çoğu kız dert anlatam duygusal erkek sevmez onlar heyecan peşinde
Bu kişiye göre kimi kız gerçekten çok seviyor adamın yanında oluyor ona değer veriyor bu kişilik karakter meselesi
Kendine uygun birini bul karakter olarak uyusmuyorsunuz demek ki bir de fazla dert anlatma samimi yakın olmadan anlatma sadece ailene anlat
Benim annem babam ayrı ben hiç biriyle görüşmüyorum işte diyorum hayatımla ilgili hiç bildiğin bir şey yok
Fark etmez yakın arkadaş da olur ama flörte her şeyini anlatma zamanı gelince ilişkin derinlesince anlatırsın bence sorun anlatmam değil anlatis biçimde de kendine acıyarak anlatırsan seni zayıf görür maalesef bu böyle sadece gerçekten sana çok aşık bir kadın bundan rahatsızlık duymaz diğerleri acır.
Erkekler bil öyle mesela dert falan anlatıyorsun sana teşhis koyuyor psikolojik sorunların var diyo falan yani karakterine samimiyetine göre anlatırsın
Ben sana diyorum kişiye göre değişiyor diye kim insan derdini dinler kim anlatma banane der
Tavsiye verdim anlatınca zayıf görüyorlar diyen sensin ben anlatmam mesela çünkü kimse dinlemez herkes kendi derdinde
Ben sana kötü bir şey demek istemedim ki zaten senin verdigin tavsiyeyi de anladım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum seni gerçekten çok yıpratmış görünüyor, üzüldüm. 😔 Bazen, duygusal zayıflığını göstermek, karşı tarafın seni anlama veya destekleme potansiyelini test eder. Ne yazık ki, her zaman istediğin karşılığı alamayabilirsin. İnsanların empati yetenekleri farklıdır ve bazıları bu açıklığı güçsüzlük olarak algılayabilir. Bu, senin değil, onların bir yansımasıdır. Güvenini yeniden inşa etmek zaman alacaktır. 💖