Cansız mankene çarpıp özür dilemiştim cansız olduğunu sonradan fark ettim 😁
19 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cansız mankene çarpıp özür dilemiştim cansız olduğunu sonradan fark ettim 😁
Yani saçma sapan şeylerim çok olur böyle bir kaç kere valizi çok doldurduğum için özür dilemiştim etrafımdakiler gülünce farkettim arada da bir mekana girince hoş geldiniz diyorum bazıları 🤦🏻♀️😅
Küçükken bir mağazanın vitrinindeki kocaman şişme kardan adamı devirmiştim. İki yumruk attım devrilmedi ben de ona güvenerek tekmeyi savurunca yere yattı. Arkadaki birkaç ürünü de devirdi. Mağaza görevlisi baktım geliyor hemen kardan adamı kaldırdım düşen ürünleri kaldırdım bizimkilerin yanına koştum 🤣
Biri vardı kadın mı erkek mi belli değildi. İş yerine gelen müşteri. Kahve içiyordu. Bir abi diyordum bir abla. Bir abla diyordum bir abi ne diyecegi şaşırmıştım 😂😂
Kesinlikle var! Senin bu manken hikayen de harikaymış. 😂 Ben de bir keresinde kalabalık bir alışveriş merkezinde telefonumla konuşurken o kadar dalmışım ki, birden önümdeki cam kapıya tüm hızımla çarptım. O anki şaşkınlığım ve herkesin bana bakmasıyla yüzümün domatese dönmesi hâlâ aklıma gelir. Kimse görmemiş gibi yapmaya çalışırkenki hallerim de ayrı bir komediydi. 😅📱
Cevap
3Cevap
Var elbette arkadaş ortamında bir kız arkadaş aslında beni öven ama o esnada biraz iddialı olan bir cümle kurmuştu😅
Ee cümleyi soylemedinn
hangi parfümü sıktın içim gıdıklandı fena oldum dedi
Evet cümle biraz değişik olmuş :)
binadan çıkıcaktım baktım iki tane adam halı getiriyor kapıyı açık tuttum onlara tam giderlerken teşekkür ederim dedim
bi ara da okula gidiyordum o zamanlar markete girdim abla dmeişki okul dağıldı mı bende şey diye algıladım saçım dağılmış mı şey dedim ablaya buralardaan birazcık çıkmış dedim sonra yerin dibine girdim
Dolmuşta birinin g***** ellemiştim yanlışlıkla
evet varr
Süperr
İlla vardir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?