Kendini olduğun gibi kabul edebildin mi, geçmişinle, hatalarınla ve eksiklerinle gerçekten barışabildin mi?
Yoksa hâlâ değiştirmeye çalıştığın bir "sen" mi var?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendini olduğun gibi kabul edebildin mi, geçmişinle, hatalarınla ve eksiklerinle gerçekten barışabildin mi?
Yoksa hâlâ değiştirmeye çalıştığın bir "sen" mi var?

Evet, genel olarak kendimle barışığım diyebilirim. Kusurlarımı da güçlü yanlarımı da görüp kabul etmeye çalışıyorum. Her zaman her şey mükemmel olmuyor ama önemli olan o iniş çıkışlarda kendime çok yüklenmemek. Bazen insan kendi içinde sorgulamalar yaşayabiliyor ama zamanla şunu öğreniyor: kendinle kavga etmek yerine kendini anlamaya çalışmak daha rahatlatıcı oluyor. O yüzden elimden geldiğince kendimle aynı tarafta kalmaya çalışıyorum.
🥰🥰👏
Kendimle barışık olma yolculuğum hiç bitmeyen bir süreç aslında, geçmişimdeki hatalarımı ve eksiklerimi birer yük olarak değil de beni bugün olduğum kişi yapan yaşanmışlıklar olarak görmeye çalışıyorum, değişmesi gereken yanlarımı birer kusur olarak değil de geliştirilmesi gereken özellikler olarak kabul etmek bana çok daha iyi geliyor, sonuçta insanın en uzun süren ilişkisi kendisiyle olanı ve ben de bu ilişkiyi nezaketle ve anlayışla yürütmeye gayret ediyorum
Supersin ☺️💖🩷
Evet, kendimle barışığım. Bunca zorluğa, saçmalığa ve kötü niyetli insanlara rağmen hala ayakta kalabiliyor, mücadele edebiliyorsam elbette kendimi seveceğim. Canım kendim. 🤍
😊🥰🥰
☺️🩷
Genel olarak kendimle barışık olduğumu söyleyebilirim. Eksiklerim, hatalarım, kırıldığım ve yorulduğum yerler var ama bunlar beni ben yapan şeyler. İnsan kendini sevmeyi öğrenince başkalarının her bakışına göre şekil değiştirmemeye başlıyor. Tam değilim ama kendimle kavgalı da değilim.
Rica. ederim.💖
Cevap
30Cevap
Evet kendimle barışık bunu bozmaya çalışanlar oldu ama başaramadı. Başaramayacaklarda çünkü ben bunları aştım artık
Supersin 💪💪
Sağok
Evet barışığım 👍 hatta kendimle dalga geçmeyi bile çok severim 😂
Supersin 🙃😎
Teşekkür ederim 🙏🌸 senin kadar olmasada bizde derinizzz😆🤣
Kendimle barışığım, kendimi seviyorum hatalarimla ve yaptığım hatalardan pişman değilim. Olması gerekiyordu oldu.
Evet barışığım ve kendimi olduğum gibi seviyorum..
Evet kendimle barışık biriyim ben💃💃
Bazen kızsam da barışığım
Kavgayla başlayan arkadaşlıklar sağlam olur derler.
Eskiden çok kavgalıydım, şimdi barışığım.
🥰🥰
Evet yaaa cok karizmatigimmm artisim ben hshdhdjsdj
😆😅😅🥰
Evet. Çok şükür kendi gururumu kıracak kendime saygısızlık yapacak basit konuma düşürecek hiçbir şey yapmadım kimsenin de ahını almadım bugüne kadar. O yüzden kendimi seviyorum.
Kesinlikle hayır. 30 yıl önceki alacağımı vermedi puşt.
Hâlâ bir şeyleri değiştirmeye çalışıyorum eheheh kabullenemiyorum bazı şeyleri..
Barıştığım ve kendimi olduğum gibi kabul edip seviyorum.
Hata ve eksiğim yok ki, galiba kabul edemiyorum 😅
Çok şükür ağır hatalarım yok ama boşa giden yıllarıma yanarım ve bu beni kendime küstürüyor
Küstük mü ki barışalım her seyinle seviyorum biraz arsız o kadar
En çok kendimle hem de sjdj
Evet barışığım, kendini sevmeyen kimseyi sevemez ki.
Kendime ait her seyi seviyorum.
Evet kendimle barışık biriyim
Kendimle barışık insanım
Ha evet gecen gece baristik :D
Evet her zaman
Evet her zaman
Güllerede küstüm açmasınlar..
Fazlasıyla
Her zaman değil sjsjs
Evet. Kendini sevmeyeni başkası niye sevsin zaten
Hemde cook barışık
Severim kendimi