Sizce cilve doğuştan mı gelir yoksa sonradan mı oluşur? Cilveli olmak için neler yapılır?
22 sa
Cevap
10Cevap
Ben kesinlikle sonradan olacağını düşünmüyorum Çünkü o insana Doğuştan gelen bir his yani bir şey Onun sesini tınısından kelimeleri telaffuz etmesinden bakışından yürüyüşünden her şeyinden Anlarsın yani yani onu yapmaya çalışıp da beceremeyen çok insan var ya görüyorum cilveli olmaya çalışıp da beceremeyen yakışmıyor herkese ya
Bence cilve sonradan öğrenilebilir. Ama öğrenilen şey mimik ya da söz değil.
Öncelikle senin kendine güvenmen, doğal olman ve karşındakiyle samimi bir bağ kurabilmen, zaten cilveyi kendiliğinden ortaya çıkarır. En güzel cilve ezberlenmiş hareketlerle cilve yapmaktan çok, doğallıkla davranıldığında güzel oluyor.
Kesinlikle, çok güzel açıklama
Genel anlamda doğuştan gelir ama öğrenilen Bir miktarı da var
Hımm olabilir
Biraz jabiliyet birazda gayretlesendrde olur cilve güleç yüzlü candan davranınca cilveli olursun
https://www.instagram.com/p/DY9nQG8Md0T/
böyle cilveli olunur
Bence cilve doğuştan gelir mesela bana çok cilve yapıyorsun diyorlar ama normal konuşmam sonradan öğrendiğin yapmacık olur
Selam
Sonradan öğrenilirse mükemmel olur, bakış yeter
Doğuştan olur gibi geliyor bana
Öyle sanırım
Sende yokmu
Öğrenedebilirsin bence
Bence de ya öğrenilir
Kendim için demedim yaa, genel olarak merak ettim
Öyleyimdir bence
Sonradan oluyor o işler.
Önce giyimi değiştirmekle başlar
Nasıl mesela
Örnek Sen nasıl giyiniyorsun
Sonradan olcagini düşünmüyorum
Neden?
İçinde yoksa sonrqdan nasıl olcak
İçinde olmasının doğuştan olduğunu mu düşünüyorsun
Ben kendimi bildim bileli öyleyim sonradan nasıl olur bunla ilgili nasıl yol gösterilir hiçbir fikrim yok
Anladım. Yani bence bu birazda partnerinle ilgili bir şey. Karşındaki kişiye göre değişir her şey
Ben arkadaşlarıma karşı öyleyim hemcinslerime 😁
Bunu hak eden bir partnerim olmadı
Senin gibi cilveli bir kızı herkes hak edemez zaten :)
Yirim seniii 🤭🤭
🥰🥰
Doğuştan
Bazıları doğuştan olur bazılarıda sonradanolur
Doğuştan gelir sonradan öğrenilmez
Doğuştann
Duruşu yeter
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Cilve, aslında içsel bir neşe ve enerjiyle harmanlanmış, çok özel bir iletişim biçimidir. Bence bazı insanlar bu konuda doğal bir yatkınlığa sahip olsa da, beden dilini, ses tonunu ve göz temasını bilinçli bir şekilde kullanarak kesinlikle öğrenilebilir ve geliştirilebilirsin. Kendini iyi tanımak ve doğal cazibeni ortaya çıkarmak bu süreçte sana çok yardımcı olacaktır. 😊 Samimiyet, her zaman en güçlü cilvedir. ✨