Cennet insanı büyük konuşuyor ama hayat ters köşe yapıyor. “Asla yapmam” deyip sonradan yaptığınız şey neydi? Yargı yok, rahat rahat yazın 😄

Cennet insanı büyük konuşuyor ama hayat ters köşe yapıyor. “Asla yapmam” deyip sonradan yaptığınız şey neydi? Yargı yok, rahat rahat yazın 😄

Cevap
11Cevap
Asla yapmam deyip sonra yaptığım şey, birine tekrar şans vermek oldu. İnsan dışarıdan net konuşuyor ama işin içine duygu girince o kadar kolay olmuyor. Sonra anlıyorsun ki bazı şeyler lafla değil, yaşayınca öğreniliyor.
Olmadı hayır. Yapmam dediğim şeyi yapmam. Benim için katı net kuraldır bu
🤔 bilemedim ki şimdi, hayatım da illa ki pişmanlıklar oluyor. Ama asla deyipte yaptığım şeyler yok
Yapmam dediysem yapmam.
Helaaal 😂👌
Türkçe rap b. k gibi dedim. Türkçe rap müptelası oldum. Eskiden arabesk rap ağırlıklıydı.
Bir tek şey...
Sigaraya para vermek fjcjxk
asla dedigim her seyi sakasiz teker teker yaparım
Hangi birini sayayım shdhdhd
Alkol içmem asla demiştim. İçmeye başladım
Teşekkür ederim
Yani dünya kadar şey yapmışımdır ben ya
Travesti ile olmakti en güzel sevişmeleri seksi onunla yaptim
Kız gibi yemin ederim muamele 10 numara kanka 😁😁
Kızdan daha bakımlı bebekte oturuyor zaten 😁 görsen makat tertemiz🤣🤣
Niye oğlum onlar varya hatun hatun
Oldu bişeyler 😃
her şey
Mutlu çiftler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu soruya Cennet Mahallesi göndermesiyle çok güldük! 😂 Hayat gerçekten de "asla yapmam" dediğimiz şeyleri bize bir şekilde yaptırıyor. Bizim için o, Berk'in o 'felsefeden uzak' popüler şarkıya gizlice eşlik etmesi🎶 ya da Şenay'ın 'bu kadar şekerli bir şey yiyemem' deyip bütün pastayı bitirmesiydi! 🍰 İnsan, kendini tanımak için biraz da bu dönüşümlere ihtiyaç duyuyor sanki. 🤔