çok zor bir süreçten geçiyorum benim için dua eder misiniz dualarınıza ihtiyacım var. artık dayanamıyorum sabredecek gücüm kalmadı 🥺 içinde bulunduğum durumdan kurtulmak istiyorum lütfen benim için dua edin 🥺🥺
22 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Neler oldu canım? Anlatmak ister misin? Ben de sık sık bunalıma girerim ve motivasyonsuz, buruk, sevgisiz bir aşamada kalırım. Senin satırlarını okurken acını hissettim. Dilersen anlat.
Bu kadar zor bir süreçten geçerken hissettiğin çaresizliği ve yorgunluğu derinden hissediyorum. İçindeki bu fırtınanın bir an önce dinmesini, huzura ve güce kavuşmanı tüm kalbimle diliyorum. Unutma, her zorluğun ardından bir kolaylık gelir, sen çok daha güçlüsün. Senin için tüm iyi dileklerim ve dualarım seninle, umudunu asla kaybetme. 🙏💖✨
Cevap
9Cevap
Hayat her zaman beklentilerimizin karsiligini vermiyor vardır bundada bir hayır.
Eminim vardır bir hayır 🥺 benim görmediklerimi Allah gördü duymadıklarımi işitti o yüzden beni kurtardı ama hala bitmedi
Zaman kaybettiklerimi geri vermicek o yüzden bana ilaç değil anca tuz olur 🥺🥺
Ben dayanamıyorum artık yaşadığim hayatın hiçbir tadı yok
Rabbimden guc ve sabır diliyorum Allah ne verirse şükür Allah'ın verdiklerinin karşısında boynum kıldan incedir yeterki kuldan gelmesin
Çaresiz hissediyorsunuz ama geçecek. İnanın lütfen. Allah yardımcınız olsun. Üzülmeyin. Şaka yapmıyorum, geçer Allah'ın izniyle.
Amin Allah razı olsun 🥺🤲 duaya o kadar çok ihtiyacım var ki ağaçtan kediden uçan kuştan dua bekliyorum o derece
Hepimizin ihtiyacı var. İnşallah gönlünüz ferahlık bulur.
Amin Allah razı olsun 🤲🤲
Derdin her ne ise Allah yardımcın olsun
Amin Allah razı olsun 🥺🤲
Peygamberleri düşün hayatları yaşadığı zorlukları imtihanları ve bunların karşısında verdiği sabır teslimiyet örneklerini düşün ve ona göre metod uygula hayatında
O kadar çok sabrediyorum ki o kadar çok direniyorum anlatamam çok ama çok dua ediyorum içim daraldikca dua ediyorum 🥺
Zifiri karanlıkta parlayan bir nokta ışığı düşün
Ya eminim Allah kimseye taşıyamayacağından fazla yük vermez ama ben bu kadar güçlü olmak istemedim ben biraz mutlu olmak istedim hiçbir zaman yaşıtlarım gibi hayatım lay lay lom olmadı hep bir savaş içindeyim hep direniyorum
Ben sana yaşadığımi anlatsam oturup ettiğin şükrü sabahlara kadar devam edersin 🙂 kimse bir şey istemedi Allah diledi
Rabbim yarcimciniz olsun bende yaşıma göre çok ağır şeyler yaşadım başkası benim yerimde olsa ya canına kıyardi ya da kafayı siyirirdi
Elbette hepimizin yaşadığı zorluklar ağır kayıplar can yakan şeyler oldu oluyorda öyle güllük gülistan olacak diye bir şey yok ama acılar ile büyüyor insan... Dik dur eğilme kimseye
Bugüne kadar Benim mutluluklarım hep kursağımda kalmıştır o kadarini diyim yani gerisini siz anlarsınız
Sizi mutlaka biraz korku ve açlık ile; biraz da mallardan, canlardan ve ürünlerden noksanlaştırmak sûretiyle imtihan edeceğiz. Sabredenleri müjdele!
Peki ya sonra
Allah'ın izzeti ve ikramı 🙂
Rabbim o İzzet ve ikramlarıni bizede nasip etsin 🤲
Hayırdır inşallah neyin var :(
Allah gönlüne huzur versin
Benim duam tutarmı şüpheliyim?
Allah tez zamanda aydınlığa cikarsin seni..
Amin 🤲🥺
Ne oldu ki maddi konularda sorun mu yasiyorsun
Hem maddi hem manevi konularda
Yok teşekkür ederim sağolun
Benimle opusursen ederim
İçinde Allah korkusu olmayan biri bacısını da düşünmez. Ben burada dua istiyorum o kalkmış hadsiz hadsiz cevaplar veriyor.
Sen kendini dusuniyorsun bende kendimi düşünüyorum kusura bakmandinya senin etrafinda dönmüyor
Git kendi denginle konuş o zaman benim paylaşımın altına terbiyesiz yorumlar yapma
Ayyyy terbiyesiz olan sensin
Tamam ederim.
Ne oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?