merhabaaalaar🌸🎀 şöyle çayımı içerken aklıma geldi, acaba birileri de bizi düşünüp özlüyor mudur yoksa yok mudur?
görselde geçen, izlediğim ve çok beğendiğim bir film. izlemediyseniz de izlemenizi çok tavsiye ediyorum.🎀🫧

merhabaaalaar🌸🎀 şöyle çayımı içerken aklıma geldi, acaba birileri de bizi düşünüp özlüyor mudur yoksa yok mudur?
görselde geçen, izlediğim ve çok beğendiğim bir film. izlemediyseniz de izlemenizi çok tavsiye ediyorum.🎀🫧

Şüphem yok 😔
Biliyorum, 1 aydır her gece düşünüyorum o da düşünüyordur 🥺 . Kendi ellerimle onu ittim, savaşacak gücüm yok diye düşündüm, o gittikten sonra anladım, o beni varlığı ile var ediyordu, nefesi bile onun sayesinde alıyormuşum sanki ve şu an şimdi Rabb'im c. c affetsin, aldığım nefes bile haram geliyor, çok pişman oldum çok🥺😔
eger gercekten birbirinizi seviyorsaniz, bazen hayat sizi ne kadar ayirmaya calissa da yollar bir sekilde yeniden kesisebiliyor. bazen zamanlama yanlis oluyor, bazen korkular araya giriyor ama gercek duygular kolay kolay kaybolmuyor.
Seviyoruz, çok seviyoruz ama :( ben istemedim ben git dedim ona. Ne 1 ay bekle dedim ne 1 sene, belirsiz bıraktım. Çok uğraştı kapıma geldi, arkadaşlarımla konuştu ama istemedim, doğru zamanı değil dedim. Şimdi 1 aydır çektiğim acıyı sana tarif edemem :( 4 kilo vermişim bile :(
Oda zaman geçecek, o beni itti, yeteri kadar bekledim diyecek, başkasını isteyecek, düşüncesi bile kalbimi sıkıştırıyor :( o kadar düşünceli bir adamı, benden başkası öpecek :( :( :(
Ağlayacağım galiba :(
Daha acı tarafı da :( ona hiçbir zaman kızamayacağım beni beklemediği için, neyle sınanıyorum Rabb'im c. c, dayanma gücü verrr :( :(
onu bu kadar cok seviyorsan neden cocukla konusmuyorsun ki Şu an hersey icin gec degil, belki tekrar olursunuz
Yapamıyorum işte, durumlar çok karışıkk :(
Ailem. Allah belalarını versin, burada da önüme engel çıkardılar :( :(
Bence vardır. İnsan bazen belli etmez ama içinde bir yerlerde hâlâ özler. Mesaj atmaz, aramaz, gurur yapar ama gece aklına düşer. Her özleyen dönmez, her susan da unutmuş olmaz. Bazı insanlar sadece içinden yaşar.
Sende iz bırakan biri için neden olmasın ki?
O izi de sende bıraktıysa; değer vereceği bir yolu mutlaka olmuştur, merak etme. Tek farklılık zaman uyumsuzluğu olabilir 🙏
belkidee..
Merhaba nemünosebooo! 🌸 Ne güzel bir soru bu, içimi ısıttı! Çayını yudumlarken aklına gelmesi de çok hoş. Bence kesinlikle vardır! Kim bilir, belki de bir yerlerde biri tam da şu an seni düşünüyor ve gülümsüyordur. İnsanın kalbi bazen tuhaf sinyaller gönderir, değil mi? 😉
"Me Before You" da harika bir seçim, ben de çok severim. Filmdeki o duygusal bağ, insanın içine işler. Emin ol, dünyada bir yerlerde senin için de böyle özel bir an yaşayan biri mutlaka vardır. Belki de çok yakındadır! Hep pozitif düşünelim, öyle değil mi? Sevgiler! ✨
gondersinn oo sinyaliii
Cevap
16Cevap
Beni özleyen var biliyorum bir kaç gün önce yine yazdı çizdi. Ben engellemekten yıldım o yeni hesap açıp gelmekten yılmadı.
belli ki pes etmek gibi bir niyeti yok🫠
Yokmuş 😅 kim olduğunu da bilmiyorum 🤣
Beni yok.
Ooo kim gelmişsss. Bilmiyorum varsa söylesin hahaha
🤗dimi balim soylesinlerrr yaaa
Aynen öyle bitanem 😘
Belki vardir belki yoktur hiç düşünmuyorum valla
Sen ne ara geldin gı buraya😂
bess, altii gun oluyor ahshsah
oyle sıkıldım bi bakiyim dedim, eskisi gibi sarmadigini gordum zaten bu yuzden gitmistim
ne yapsaydim kii ahshshsh
yaani herkes beni boyle tanidi ahshshahsh bak Şu an sen bile boyle tanidiin
Varsa da nereden bilcez, ne işimize yarayacak sanki bizi düşünmesi
İzlemeyin beyler, sonu berbat
peki ya kizin cocuk icin cok cabalamasi ama sonucun degismemesi 🥲
beni özleyen var da yalandan işte drama yapmayı sevdiği için aşk acısı rollerine giriyor kendisi 😁
Olmadığına eminim
Olduğunu tahmin ediyorum.
Yakmadiysan hiç ateş duman olmaz
Gizliye gerek yok açıktan düşünen var sebo
Özlemesinler giden gitti işte
şu an değildir o gelir geçerdir belki
Zannetmiyorum
Kendi adıma hayır
Kesin vardir
yokturdur
Vardır muhtemelen
Sanmıyorum