Mutluluk ne ki ben çözemedim, kötü bir ruh haline sıkıştım ömür boyu
23 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mutluluk ne ki ben çözemedim, kötü bir ruh haline sıkıştım ömür boyu
Paranın yarattığı konfor alanı sadece fiziksel sıkıntıları ve belirsizliğin getirdiği temel kaygıları giderebilir ancak ruhsal bir boşluğu veya kaybolmuşluk hissini iyileştirme gücü yok çünkü para bir araç bir amaç değil
Kaybolmuşluk ve mutsuzluk hislerinin sadece parayla geçtiğini düşünmüyorum, bu daha çok senin iç dünyanla ilgili. Mutluluk, dış koşullardan ziyade, anlam bulduğun ilişkilerde, kendini gerçekleştirdiğin anlarda saklıdır. İçindeki boşluğu dolduracak şey, ruhuna iyi gelen keşifler olabilir. 💖 Kendine şefkatli olmalısın.
Kendimi gerceklestirdim hala mutsuzum fiziksel bir kusurum var ruhuma işlemiş uzgunluk dusncleerim. hep kötü hep kötü
para olmazsa ömür boyu kötü hissetmeye mahkum muyum çünkü kendim. de değiştiremedim düşüncelerimi kim pozitif bakabiliyo ki pozitif bakmak ne ki zaten hepsi sadece düşünce hiçbiri kalıcı mutluluk değil. para da kalıcı mutluluk değil para sadece düzenli yaşam için intihar etmemen için bence
Cevap
5Cevap
Yani cebinde 100 milyon dolar olsa öyle hisler olmaz bence 😂
Yine olabilir bende
O zaman senin psikolojin bozuk demekki mutsuzluktan besleniyorsun 😂
Evet galiba 😂😂
Ama artık mutsuzluk bana kayıp hissi vermeye başladı. onceden mutsuzluğu başarıya ya da daha kötü şeylere çevirirdim şuanda sadece kaybolmuş hissediyorum
Kaybolmak en kötüsü
Bir şeyi 40 kere söylersen olur demişler sen söylemeyi bile geçmişsin artık normal bence 😂
Evet dkdndjjdjf gerçekten öyle söylemeyi bile geçtim
İyi düşün iyi olsun diye kimse info vermedi mi sana 😂
Napcam şimdi bilmiyom ki
Susamiyom da hala
Hoşuna gitmeyen mutsuz olduğun şey tam olarak nedir acaba 🤔
Valla o bilgileri umursamadım ki hiç kafam. bir boşluk havuzunda yüzüyor ben de kayibim
Çünkü iyi şeylere inanmadım
Gözlerimde sorun var bundan dolayı kendi üzerime çok geldim hayat da geldi artık tutuncak yer kalmadı hani eğlenmeyi bile bilmiyorum ot. olmaya yemin etmişim çünkü bak hobilerimi kendimi keşfettim kendimle bile barıştım ama hala beni orada bekleyen dizi muzik film sanki yaptığım aktiviteler bile kayıp gibime geliyor sanki dokunduğum her şey kayıp oluyor
Yani onlar da kayıp ben de kayibim neden egleneyim ki neden bı iş bulayım üniversite. bitti iş de baktım ama neden yani neden mesela hobilerim beni bekliyo neden yapayım ki neden
Çünkü insanız çünkü bu hayatı 1 kere yaşıyoruz bunu üzülüp kendini derbeder ederek yaşamanın bir mantığı var mı 🤔
Bende okb de var ondan her şeyi kayıp algiliyo zihnim o yüzden yanasamiyorum sanki zihnim hayata hala tepki veriyor
Mutlu olmuştum bı ara yine zihnim çekti içine beni
Bu kötü swyleri söylemesem de kayibim her şekilde kayıp hissediyorum
Loser gibi bı şey ezik gibi
Anladım tamam biraz daha konuşursak benim enerjimi de dibe çekeceksin sen başarılar dilerim sana 😂👋
İyi bys o enerji nerden geliyor diye soruyoruz işte bencil gibi gidin
Söylüyorum ama hala tutturmuşsun bir kayıp gidiyorsun 😂
Bilmiyorum işte napim
Sen şu instada da konuştuğumuz hatun değilsin değil mi 🤔
Ne bileyim ben ya aklımda tutacağım biri olsan tutardım
İnadına mutlu olmak kararı aldım
Aferin sana
yok be oda bi geçici dönem sornası yine mutsuzluk getirr
para olmazsa ömür boyu kötü hissetmeye mahkum muyum çünkü kendim. de değiştiremedim düşüncelerimi kim pozitif bakabiliyo ki pozitif bakmak ne ki zaten hepsi sadece düşünce hiçbiri kalıcı mutluluk değil. para da kalıcı mutluluk değil para sadece düzenli yaşam için intihar etmemen için bence
benc öyle
Peki para olmazsa ömür boyu kötü hissetmeye mahkum muyum çünkü kendim. de değiştiremedim düşüncelerimi kim pozitif bakabiliyo ki pozitif bakmak ne ki zaten hepsi sadece düşünce hiçbiri kalıcı mutluluk değil. para da kalıcı mutluluk değil para sadece düzenli yaşam için intihar etmemen için bence
Hayır
Kendine yetecek kadar kazanıp mutlu olmak bir de böyle deneyin
Evet ama kendine yetmek ne mesela onu bile bilmiyorum. evde boş boş oturuyorum. muzik dinleyecek halim. bile yok bana bakıyor orada bekliyor her şey ama neden yani neden
benim. fiziksel sorunum ruhuma işledi hep çok uzgunum
Enerjin yoktur ne yapacağını bilmemenin sebebi birazda kendine odaklanıyor olman
Enerjin yoktur ne yapacağını bilmemenin sebebi birazda kendine odaklanıyor olmaman
Kendime odaklanamiyorum ki ben kayıp biriyim
Kayıp değilsin kafan karışık içini dokmekle başla
Bak birine ayrıntılı yazdım baksana istersen
ole gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?