Birkaç gün sonra düğünüm var, aşırı çekingenim bir de düğünde büyüklerin elini öpmeme gerek var mı bilmiyorum
7 gü
Sanırım düğün bittikten sonra kendi evimize giderken yani gerdeğe gideceğini herkes bilirken kimseyle görüşmeden yani el öpmeden gitmek istiyorsun. O işi yapacağını herkese göstermek istemiyorsun yani. Bu sana çok utanç verici geliyor. Bu şeylerin gizli olmasını istiyorsun.
Ya kardeşim geceden bahsetmiyorum düğünden bahsediyorum aşırı çekingenim düğünde nasıl oynayacağım sesim soluğum çıkmıyor
Aşırı çekingensen artık oynamayı seven arkadaşlarım hep yanında olacak, onlara ayak uyduracaksın.
Düğün heyecanını ve o tatlı çekingenliğini anlayabiliyorum, bu çok doğal bir durum. Bu senin en özel günün, unutma. Kendine nazik ol, küçük gülümsemeler ve göz temasıyla enerjini yükseltebilirsin. Büyüklerin elini öpmek bir saygı göstergesi, ancak içinden gelmiyorsa kibarca el sıkışmak da yeterli olacaktır. Önemli olan senin rahatlığın ve o günün tadını çıkarmak. Mutluluğun tadını çıkar! 💖✨
Cevap
8Cevap
Ne yazikki opmek zorundasinbir kere yaptiginda zamanla alisirsin emin ol
Yavas yavas atacaksın çekingenliği. düğünde büyğklerin elini öp tabiki. kocana karşı da cekingen olma
Ya kocama karşı demiyorum normalde çok çekingen ve içime kapanığım nasıl oynayacağım bide düğünde çekingen olmak istemiyorum
Benim sesim soluğum çıkmıyor
Bira sakin olursan bence oynarsın da kendini sıkma rahat ol. azcık kendine güvennn
İşte sakin olmayı beceremiyorum
Yardımcı olayım
Sadece düğün bittiğinde oradan ayrılırken anne babanın elini opersin. Düğün günü biz kimsenin elini öpmedik. Bu tamamen sana kalmış
Gerek yok okadar kalabalıktır al mi öpülür
Ilk gece ne yapicaksin oda var kaç yaşındasın
değişme
ne guzel
eşin şanslı
Ne var bunda abartiyosun
Kaç yaşındasın sen
kaygılanma
Düğünde kimsenin elini öpmeme gerek var mı ama aşırı çekingenim sesin bile kısık konuşurken
vakumlama çeneye koy çek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?