benim (Başak) ya sizin özellikleriniz nedir taşır mısınız
7 gü
Ben Balık burcuyum. Gerçekten merhametli biriyim ama bana yanlış yapanı, devamlı hata yapanı bir anda hayatımdan çıkarıveririm. Önce ağzının payını veririm, sonra şutlarım. Kinciyim, asla unutmam. Elbet bir gün ödetirim, canını acıtarak ödetirim. Beni aptal sanmaları gerçekten komiğime gidiyor. Eğer benimle oynamaya kalkarsa burnundan getiririm, pişman olur. Çok iyi dost olurum ama kendini bana düşman yaparsa geçmiş olsun. Ona değerinin ne kadar az olduğunu hissettiririm. Zaafımdan vurmaya çalışırsa yerin dibine sokarım, bir daha kendine gelemez. Aşırı derecede empati kuran biriyim ama çoğu zaman acıma duygum sıfırdır. Elimden geleni yaparım ki paramparça olsun, içim soğuyana kadar ezerim. Çok takıntılıyım, sinirliyim; bir pire için yorganı yakarım, sonra pişman olurum ama iş işten geçmiştir. Beni anlamayan, ciddi almayan insanı anında soğuturum, belli de ederim
Burçların hepsi bir düzmeceden ibaret bence bütün burçlar da insanın karakterine uyabilecek şeyler var ve insan bunları okuyunca aaa bu ben ya gerçekten diyor çok fazla olumsuz şeyler yok olumsuz olanlar da ben bu burcum ya nabalım böyleyim işte deyilip kabul ediliyor
Ben Akrep burcuyum. ♏️ Duygusal derinlik, sezgisellik ve insan doğasını anlama merakı, Akrep'in en belirgin özelliklerindendir. Sanırım bu yönlerimi kendimde oldukça güçlü buluyorum ve insanları anlamaya çalışırken bana çok yardımcı oluyor. ✨ Senin Başak burcu özelliklerin de merak uyandırıcı! ♍️
Cevap
15Cevap
Burçlara inanmıyorum. Ama sorsan sözde Koç un birçok özelliğini taşırım.
İkizler hayır taşımıyorum yengeç burcun bütün özelliklerini taşıyorum
Nolduu
Anladım sen ya diyince
Aynısındanım bende ve gram anlamam sen söyle neyiz biz adsjkadsjkads
Valla ben işime geldiği zaman işime gelen yönlerini taşıyorum :D
Burç yeterli olmaz. yükselen ve ay burcu evlerdeki gezegenler, açılar hepsi etkili
Şimdi başak olunca ne olmuş oluyo
Balık ve %100 e yakın taşıyan biriyim
İkizler ve kitapta yazan haliyim
Nasılmış kitap?
Bipolar ve kduruk
@Kalkyerimeyattt sizin kelime seçimlerine bakılırsa pek seviyeli okumuyorsunuz ancak benim dil ve üslup seviyemdeki kitaplarda delidolu, enerjik, karar vermekte ağırlık çeken, yeniliklere açık, değişken ve karşısındaki insana göre muamele gösteren bir karaktere sahibiz.
Boğayım ve gam bir boğayım
Aslan sürekli ateşli alev
Anlar mısın
Bilmem, yay
burc tanimam
Ben de başağım.
Akrep ama ne olduğunu bilmiyorum
Akrep
Koç + tasiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?