Benim için aura falan öyle süslü kelimelerden ibaret değil, ben o işlerden hiç anlamam. Aura eşittir ne derseniz; benim için olay çok net. Karşımda ahlaklı, edepli, haramı helali gayet iyi bilen bir hanımefendi olacak. Öyle sabahtan akşama kadar elinde telefonla yaşayan, hayatını beğeni butonlarına adamış bir sosyal medya hastası olmayacak bir kere.
Gerçek asalet, ekran ışığında değil, insanın duruşunda ve karakterinde saklıdır. Kendini sanal dünyaya sergilemekle ömür tüketen değil; nerede nasıl duracağını bilen, ağırlığı olan biri benim gözümde en büyük auraya sahiptir. İçten, hesapsız ve samimi bir duruş her şeyden daha çekici. Yani işin özü; benim dünyamda boş popülerlik sökmez. Karakteri sağlam, çizgisi belli ve değerlerine sadık bir insan gördüm mü, işte gerçek vizyon ve asalet budur derim. Kendi değerini başkalarının beğenisinde aramayan, dik duruşlu bir kadın, o bahsettikleri süslü kelimelerin hepsinden çok daha fazlasıdır.
Kişilik & Karakter konusunda 12,1b cevap paylaştı.
Aura benim için insanın bulunduğu yere bıraktığı görünmeyen etkidir. Sadece güzellik, giyim ya da dış görünüş değil; duruşu, bakışı, konuşması, enerjisi ve kendine olan güveniyle hissettirdiği şeydir. Bazı insanlar hiçbir şey yapmadan bile dikkat çeker, çünkü kendini zorla göstermeye çalışmaz ama varlığı hissedilir. Bana göre aura eşittir insanın içindeki hâlin dışarıya sessizce yansımasıdır.
Benim için aura delilik, psikopatlık, manyaklı bu tür şeyler listenin başında gelir. Sonrasında insanalık ve karakterle devam eder. Çünkü deliler insanlıkta ve karakterde zirvededir
Aura, senin için bir kişinin iç dünyasının dışarıya yansıması, o ilk anda hissedilen görünmez enerji aslında. 🤔 Tavırlar, gülüşün, dokunuşların ve hatta o saç savuruşun bile senin ruh halini, kendine güvenini ve niyetini fısıldar. 🌟 Yani kısacası, etrafına yaydığın o eşsiz, kendine özgü atmosferdir diyebiliriz. 😊
Bana cefa lazım vefa lazım Tipine ekmek doğruyamam birinin Yaşlandığımda bana destek olmalı Ben ona O bana İnsan yaşlanınca çirkinleşicek Hani o güzellik nerede ?