Kendi istek ve düşüncesi doğrultusunda olmayan biri veya birileri, onu kabul etmediğinde ya da istemediğinde bu kişilerin ezici çoğunluğu bir saplantı krizine girmektedir.
Ortaya çıkan kıskançlık krizine ek olarak yoğunlaşan öfke, elde edemedikleri kişinin kendisine, arkadaşlarına ve çevresine de yansır çoğu zaman.
Ve yine büyük ölçüde belden aşağı vurma eğilimi, küçümseyici ifadeler, aşağılama vurguları gibi yollara girerler.
Konuşmak için fırsat tanıdığınızda bile bunu zayıflık ve kararsızlık olarak görüp saldırmaya koyulurlar.
Sabah sabah bana bu satırları yazdıran, sığ aklı ile beni aşağılama kompleksi içinde "ona tanıdığım engel kaldırma" hamlesini bile zayıflık olarak görüp kuduz köpek gibi davranan fazla "düşünüp tükenen" şahıs ekine selam 👋
Ortaya çıkan kıskançlık krizine ek olarak yoğunlaşan öfke, elde edemedikleri kişinin kendisine, arkadaşlarına ve çevresine de yansır çoğu zaman.
Ve yine büyük ölçüde belden aşağı vurma eğilimi, küçümseyici ifadeler, aşağılama vurguları gibi yollara girerler.
Konuşmak için fırsat tanıdığınızda bile bunu zayıflık ve kararsızlık olarak görüp saldırmaya koyulurlar.
Sabah sabah bana bu satırları yazdıran, sığ aklı ile beni aşağılama kompleksi içinde "ona tanıdığım engel kaldırma" hamlesini bile zayıflık olarak görüp kuduz köpek gibi davranan fazla "düşünüp tükenen" şahıs ekine selam 👋
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Saplantılı olduğunu farkettiğim insanlardan uzaklaşıyorum hemen. Engellerim en kötü.
Tedavi görmeleri şart doğrusun haklısın deyip uzaklaşıyorum yanında pek fazla sohbete girmiyorum
Böyle insanları etrafımda barındırmıyorum. Engellediysem engeli kaldırmam. Hakaret edince cevap bile vermem. Enerjimi düşürmesine izin vermem.
Saplayıp geçiyorum.
Uzak duruyorum
Deliler aq