Zaten her şey anlamsız, zihnimi kayıp moda sokunca bence farklı bir şey oluyor kayıp biri olduğumu düşünüyorum ve bu zevk veriyor
6 gü
Zaten her şey anlamsız, zihnimi kayıp moda sokunca bence farklı bir şey oluyor kayıp biri olduğumu düşünüyorum ve bu zevk veriyor
Cevap
1Cevap
En iyisini yapıyorsun bende öyleyim.
Cidden mi kayıp insanlar az gibime geliyor
Az tabi, çünkü herkes kapitalizmin kölelik sistemini kabul etmis. Bugün. 28 bin liraya calisan insanın kendisine saygisi yoktur. Planlı programlı yaşayanlar her zaman azdır. Sen ben gibi.
Planlı programlı nasıl? Benim işim yok şuanda ama genel bı kayıp hissim var psikolojik mental her anlamda ben kayıp biriyim hayat hikayem zihnim en sonunda kaybolmasın zevkini tattım kayıp olmak cidden co farklı bı şey , hani böyle çok uğraşmış farklı birisi çok uğraşmış en sonunda pes edip huzura ermiş ve o hzuura erdiği yer kimsenin bilmediği bir yer sanki. bu öyle bı kaybolmak ki normal insanlar buna başka bir şey derdi. dinlenme. derdj bosverme derdi ne bileyim sigamamak derdi ben direkt kayibim ben ve benimle. ilgili her şey kayıp
Bu katiplik bı mekan zaman gibi her şeyi karsiliyo zihnimde bilmiyorum garip bı huzuru var zihnimin duygumun ait olduğu yer sanki kisiligimin her şeyin
Bu kısacası kendini ve sorunları tek başına çözebilmek yönetebilmek yetenğidir. Kolay kolay kimse den bişey istemezsin kisisel ihtiyaçların olsun veya disardan olsun. Herhangi bir sorunla karşılaştığında panik davranamazsın mantık yönüne bakarsın, baktın çözülmüyor ve cozulme ihtimali yoksa akışına birakiverirsin. Diğerleri bu tur seyler karşısında panik atak geçirir eli ayağına dolanır. Ama senin dolanmaz cunku sistemin nasil işlediğini bilirsin. Diğerlerinden seni ayıran temel ozellik de budur. Simdi isin yok ama hic acele etmiyorsun mesela, niye? Çünkü kendi kafana göre, calistigin yerde gercekten hakkını alabileceğin veya kafanda yapmak istediğin isin karşılığının belli bir para olduguyla alakali öngörülere dayanarak hareket ediyorsun. Bu da en doğru şey zaten. Bende işsizim mesela ama hic acele etmiyorum. Adam gibi para alabileceğim işi araştırıyorum.
Ben araştırdım gercekren ben her konuda kayibim iş de baktım para ister miyim bilmiyorum bile artık, çözüm mü bilmiyorum var mı , kayıp deyince aklıma karanlıkta dolanan biri geliyor aklıma
İnsan zihni zaten harekete geçmeden bilemez sen iş bakiyisun güzel ben baya bı kayibim
Yani kendim komple kayibim ya yaptığım şeyler bile kayıp aktivitelerim de kayıp
Eklesene bni
Olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu hissi yaşamanın, bir anlam arayışı içinde olmanın farklı bir tezahürü olabileceğini düşünüyorum. Bazen belirsizlik, kişinin kendini farklı bir kimliğe büründürmesine veya sıradan olandan uzaklaşmasına olanak tanır, bu da geçici bir rahatlama hissi verebilir. Önemli olan, bu duyguların altında yatanı anlamaya çalışmaktır. Bu durumu bir keşif süreci olarak görebilirsin. 🤔✨