Sadece birinin sizi gerçekten dinlediğini hissettiğinizde mi çok konuşursunuz 🫸🫷?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Ben herzaman işin nabza göre şerbet veren kısmındayım, çok konuşkan sohbet seven biriyimdir ama hazzetmediğim ya da negatif ve itici olan insanlar ile sohbet etmem, herzaman mesafeli olurum, prensibim bu..
İnsanlar genellikle, kendilerini gerçekten dinleyen birini bulduklarında içlerini daha rahat dökerler. Sen de böyle hissediyor olabilirsin. Samimiyet ve gerçek bir bağ, aslında herkesin kendini ifade etme ihtiyacını karşılar. Empati ve anlayış, iletişimin en değerli anahtarıdır. 🗝️👂
Cevap
14Cevap
Çenem çok düşük sevdiğim insanlar günlerce sohbet edebilirim gadası
Sevdiğim insanların yanında onları biktirana kadar konuşurum ama gel gör ki ilk girdiğim ortamda dünyanın en sıkıcı insanı olurum
Ortamı tartarım önce samimiyse herkes konuşkan olurum yoksa arada katılırım
Girişken fazla giriskenlikden denize düşüp ayağını yaralayan ben çıkıp tekrar söven yine ben😁
Bir erkek olarak namaza gittigimde sakinlesiyorum yoksa kafayi yemistim Allaha çok şükür namaz gibi agir bir ibadeti bana kolay ettigi için
Beni gerçekten dinleyen biri olursa konuşkanım yoksa sessiz sakin takılıyorum
Normalde kimseyle pek konuşmam ama konuşmayı sevdiğim insanlarla da muhabbeti alıp götürürüm
az konuşurum dinlemeyi severim konuşuyorsam ve dinlenilmediğimi anlarsam bir daha da duyamaz
Moduma çevremdeki insanlara göre değişiyor ortam etkili
Boş konuşmayı sevmem , yerinde zamanında konuşurum
ben konuşkanım ama yerine göre
Her harfim eğlencelidir😎
Yerine göre
Az konuşuyorum 😄
Evet
Konuşkanımdır :)
hem konuskanim hem sessiz
Sessizim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?