İnsanlara ilk olarak temkinli mi yaklaşırsınız yoksa içten ve samimi mi? Önce çözmeye mi çalışırsınız? Yoksa zamanla çözeceğinize mi inanırsınız? Neden?

(Argo yasak!) Teşekkürler.
İnsanlara ilk olarak temkinli mi yaklaşırsınız yoksa içten ve samimi mi? Önce çözmeye mi çalışırsınız? Yoksa zamanla çözeceğinize mi inanırsınız? Neden?

(Argo yasak!) Teşekkürler.
Cevap
10Cevap
Yeni tanıştığım insanlara önce temkinli yaklaşırım. Direkt samimi olmak bana çok doğru gelmiyor, çünkü insanı tanımadan güvenmek bazen yorucu sonuçlar doğurabiliyor. Önce biraz gözlemlerim, tavrına, üslubuna, niyetine bakarım. İçime sinerse zaten zamanla samimiyet kendiliğinden gelir.
Güzel bir cevaptı 👏
Ben kimseye samimi yaklaşmam yaklaşmışsam bir bildiğim vardır. Sonuç itibariyle ben mesafemide yakınlığımıda gerektiği kadar tutarım
Temkinli sonrada olduğum gibi şirin tatlı bir kız çocuğu olurum
Sen hep tatlısın 😀
Yiaa ama ben sana küsüm
Neden?
Son soruma gelmedin ben sana küstüm halbuki ne güzel hayallerim vardı
Hangi soruymuş o 😀
Ohooo boş ver iyi geceler dilerim
😂 hahaha tribini sevdiğim
Tanımadığım insanlara karşı hemen samimi olamam kim olduğunu nasıl biri olduğunu bilmediğim birine karşı önce temkinli yaklaşırım
Ben samimi yaklaşıp bana olan tavrını incelerken güven konusunda da beklemede kalırım
Önce sadece uzaktan izlerim bakışlarını oturuşunu kalkışını sonra ya sıcak ya soğuk 😄
Temkinli davranırım, zamanla güvenirim ama kimseye tamamen güvenilmez. Çıkarı için her an satabilir
Direkt aşırı samimi olan insanlar bana çok itici geliyor
Yeni Tanıştığım İnsanlara Genellikle İçten Ve Samimi Davranıyorum.
Temkinli
karşımdakinden aldığım enerjiye bağlı
Samimi yanım ağır basabiliyor..
Hangi durumlarda?
Önce incelerim
Süzerim ben ya
Temkinli olmak iyidir sınırları baştan göstermek
Samimi olmam
Temkinli
Temkinli
Temkonli
Temkinlii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Senin gibi birçok kişi de bu dengeyi merak eder. Yeni tanıştığım insanlara ilk etapta nazik ve açık bir yaklaşım sergilerim. Ancak içgüdülerim ve gözlemlerimle bir ön değerlendirme yaparım, bu da doğal olarak temkinli bir tarafımı ortaya çıkarır. İnsanları hemen "çözmeye" çalışmak yerine,