Kişilik & Karakter 20 sa Bir şey diyeceğim sizede de böyle bi his oluyo mu 🥺? Kübiks Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Her şeyle başa çıkıyorum da şu hiçbir şeyi mi hak etmedim hissi canımı çok acıtıyor...💔 Güncellemeler20 sa https://youtu.be/sr6w-6tBTDk?si=Pm9vR5fTeJTzD26K Güncellemeler20 sa Off offf içim daraldı iyice 😢 Bir şey diyeceğim sizede de böyle bi his oluyo mu 🥺? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
egoadamm Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 20 sa Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Bana da oluyor bu özellikle son 1 hafta içinde çok oldu olmaya da devam ediyor 0 0 Yorumla
princess_Angela Takip Et FenomenMaster Yaş: 21 18 sa Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Olmuyor, şu üzülen emojiyi de kullanma güçlü ol. 0 0 Yorumla
Luche Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 20 sa çok şey söylerim bu konuda ama gerek yok , acıdan zihnin kırılmaya başladığı zamanlarda iyi anladığım bir şey vardı oda o acıyı kendi kendime yarattığım gerçeği. 0 0 Yorumla
u Adeliina Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 20 sa Kişilik & Karakter konusunda 581 cevap paylaştı. Fiktir et demesini öğrenmeliyiz. Üzül üzül ne olacak? Kanser olacaksın ya da kafayı sıyoracaksın. Önce sağlık, gerisi önemsiz. 0 2 Yorumla Kübiks 20 sa Haklısın bazen duygusallık oluyo işte 🥺 u Adeliina 20 sa Arada olur, sıkma canını
YakaaPaçaa Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 20 sa Kişilik & Karakter konusunda 333 cevap paylaştı. Hakediylrusn her şeyin en güzelini. Ama nasipsiz gibisin. Sorun bike yanlış katagoriye düşüyor. 0 3 Yorumla Kübiks 20 sa O bazen oluyo ya Yorumla YakaaPaçaa 20 sa Evet. En iyisi seninle olsun. Yorumla Kübiks 20 sa Teşekkürler seninde 🥺 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 20 sa Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Herşeyin en güzelini hakediyorsun sadece yanlış insanlarla tanıştın tel sorun o 0 1 Yorumla Kübiks 20 sa Teşekkürler sizide bulsun güzellikler Yorumla
İnTikam_Vakti__ Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 19 sa Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Baş etme bırak dalgalar kavga etsin fırtına dinince duzelir 0 0 Yorumla
Regnanspiritus_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 20 sa Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Aslında her şeyi hak ettim ama hiç bir şey benim olmadı hissi daha ağır. 0 0 Yorumla
Yolgezer72 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 18 sa Kişilik & Karakter konusunda 863 cevap paylaştı. Nefes kesiyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bana da oluyor bu özellikle son 1 hafta içinde çok oldu olmaya da devam ediyor
Olmuyor, şu üzülen emojiyi de kullanma güçlü ol.
çok şey söylerim bu konuda ama gerek yok , acıdan zihnin kırılmaya başladığı zamanlarda iyi anladığım bir şey vardı oda o acıyı kendi kendime yarattığım gerçeği.
Fiktir et demesini öğrenmeliyiz. Üzül üzül ne olacak? Kanser olacaksın ya da kafayı sıyoracaksın. Önce sağlık, gerisi önemsiz.
Haklısın bazen duygusallık oluyo işte 🥺
Arada olur, sıkma canını
Hakediylrusn her şeyin en güzelini. Ama nasipsiz gibisin. Sorun bike yanlış katagoriye düşüyor.
O bazen oluyo ya
Evet. En iyisi seninle olsun.
Teşekkürler seninde 🥺
Herşeyin en güzelini hakediyorsun sadece yanlış insanlarla tanıştın tel sorun o
Teşekkürler sizide bulsun güzellikler
Baş etme bırak dalgalar kavga etsin fırtına dinince duzelir
Aslında her şeyi hak ettim ama hiç bir şey benim olmadı hissi daha ağır.
Olur arada.
Nefes kesiyor
Ne hissi