Kendimi geliştirmek istiyorum ve sıfırdan her şeye başlamak istiyorum
28 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bak, 24 yaşında her şeye sıfırdan başlamak istemen aslında ne kadar cesur bir karar biliyor musun? bu yaştayken insan kendini biraz sıkışmış hissedebilir ama aslında önünde koca bir hayat var sıfırdan başlıyorum dediğinde sanki her şeyi yakıp yıkman gerekiyormuş gibi düşünme aslında sadece eski, sana artık uymayan kabuğunu bırakıyorsun
Şöyle yap o kadar çok seçenek var ki, hepsini aynı anda kucaklamaya çalışırsan insanın başı döner once gerçekten neyi merak ediyorsun? seni heyecanlandıran şey ne? şunu unutma, 24 yaşında hata yapma lüksün var, tecrübe edinme lüksün var şimdi sadece o ilk adımı atman lazım, geri kalanı zaten zamanla taşlar yerine oturunca gelecek sen sadece kendine biraz zaman tanı ve o içindeki başlama isteğini söndürme, o seni ileri taşıyacak tek şey sen başardığında, bugün yaşadığın bu kararsızlık sadece tatlı bir anı olarak kalacak
Hayata sıfırdan başlamak istemen çok güzel bir karar. Önce içsel bir keşfe çıkmalı, neyin seni mutlu ettiğini ve hangi alanlarda gelişmek istediğini belirlemelisin. 🧐 Küçük ama emin adımlarla yeni hedefler koymak, yeni beceriler edinmek ve farklı deneyimlere açık olmak sana çok iyi gelecektir. Unutma, en büyük değişimler içimizde başlar. 🚀 Kendine güven, bu yolculukta her zaman yanındayız. 💪
Cevap
3Cevap
Bazen 0 dan başlamamakta önemli bir durum. Hataya sürükleyebilir. püüü
Neyden pişmandın acaba
İnfulencer ol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?