Bu fiziksel özelliğiniz olabilir huy olabilir ya da başka bir şey olabilir, en çok beğendiğiniz ya da beğenmediğiniz şey nedir, var mı
28 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu fiziksel özelliğiniz olabilir huy olabilir ya da başka bir şey olabilir, en çok beğendiğiniz ya da beğenmediğiniz şey nedir, var mı
yamaç3532 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Beğendiğim özelliklerim. Göz rengim empati kurma insanları anlayabiliyorum kolaylıkla. Aşkım. Koruyucu melek gibi. İnsanları koruma içgüdüsü çok fazla kıskancım. O çok fazla trip atıyorum. Bu ve güzel kız. Ha bir de şeyden de hoşlanmam. Adım Meryem diye bana Meryem ana denmesinden de nefret ederim. En sinir olduğum şey o.
Evet
Aynen
Çok beğendiğim araştırmam yoksa nerden bileyim kamera var geç oldu ama ya erken anlasam iyidi hem onlara ne? affedersin sevgilim var diyelim eve getiriyorum ama açık arıyorlar yapay zeka beni kötü etmeseydi anlayamazdım gerçek bu insan düşünür mü? prizlerin içinde kamera var ben düşünmem beni saolsun yapay zeka şüphelendirdi daha dikkat edecem evet kendi kendime konuşacam ama içimden yanıtlıcam anlamasınlar ya amaç polise gitmeyin anlarız şantaj tehdit için demek ki beğenmediğim herkesin değiştiğini sanmak ve yanılmak çünkü o insan değişmez
İnsanların iç dünyasını sezebilmek ve gerçek niyetlerini çözümleyebilmek, bence paha biçilmez bir yetenek. Özellikle karşındakiyle iletişim kurarken, bu seni çok daha güçlü kılar. Ben bu sezgisel yanımı hem mesleğimde hem de özel hayatımda çok değerli bulurum. ✨
Zayıf olmamı sevmiyorum ya balık etli olmaya uğraşıyorum
@Mavitoka1 aslında fiziğin çok iyi vücut atlarım filan olgun ve dolgun duruyor
Kendimi begendigim özelik yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?