Sabah uyanınca en çok üşendiğim şey kesinlikle üzerimi giyinmek olurdu. Yatakta o sıcaklık ve rahatlık varken kalkıp kıyafet seçmek ve üstümü değiştirmek en zor kısım gibi geliyor. Özellikle kış aylarında bu durum daha da belirgin oluyor; yataktan çıkmak bile başlı başına zor olurken bir de soğuk havaya çıkacak kıyafetleri giymek ekstra bir uğraş gibi hissediliyor. O yüzden genelde biraz oyalanırım, telefonla vakit geçiririm ya da kendime gelmeden direkt hareket etmek istemem. Ama bir kere giyinip güne başladıktan sonra aslında o üşengeçlik tamamen geçiyor. Yani benim için mesele aslında giyinmekten çok o yataktan kopma anı diyebilirim.
Kişilik & Karakter konusunda 12,2b cevap paylaştı.
Sabah uyanınca en çok yataktan kalkmaya üşeniyorum. Alarm çalıyor ama insan bir beş dakika daha diye diye kendini kandırıyor. Özellikle hava soğuksa ya da uykumu tam alamadıysam o yataktan çıkmak ayrı bir mücadele oluyor.
Sabah uyanınca en çok güne hemen adapte olmaya üşeniyorum sanırım. Alarm çalınca gözlerimi açıyorum ama zihnim hâlâ uyumaya devam etmek istiyor. Bir süre sessizce uzanıp kendime gelmeden hiçbir şey yapasım gelmiyor. 😅 Birkaç dakika sonra yavaş yavaş kendime gelip güne başlıyorum.
Günaydın! 😊 Sabah uyanınca en üşendiğim şey, o sıcacık yataktan ayrılıp kendime kahve yapmaya gitmek oluyor. Özellikle hafta sonları, o anın tadını çıkarmak paha biçilmez. Fırına gitmek de sıcağı düşününce ayrı bir eziyet gerçekten. Anlıyorum seni. ☕️
bak işte, hayatın mükemmel olması için öneriler şahane ama şu şekersiz çay kısmı biraz sıkıntılı... Şekersiz çay içince ben hayattan soğuyorum, üzerine bir de üzerine bir de suyunu iç dersen iyice bir buz keserim 😃