Ben sessizim, genelde üşeniyorum sabah sabah konuşmaya 😄
1 gü
Cevap
27Cevap
Gözümü açtığım an neşe ve muziplikler yükleniyor , resmen dormat atılmışögibi oluyorum şarkı falan söylemeye başlıyorum
Ruhun enerjik kadın!!
Görsel herşeyi anlatıyor sanırım
Ahhbusabahlar
Sabahları pek konuşkan sayılmam. Önce bir kendime gelmem, gözümü tam açmam lazım. 😄 Redbullumu içmeden yapılan uzun sohbetler bana biraz zor geliyor. Gün ilerledikçe açılıyorum ama sabahın ilk saatlerinde sessizlikle aram daha iyi.
Konuşacak biri varsa ve iyi uyumuşsam çok konuşkanım bu gün güzel uyudum mesela 😅
Nasıl uyandığıma bağlı. Mutlu uyandıysam konuşurum. Mutsuzsam bıçakla kessen konuşmam 😃
Bende öyleyim ama işim gereği arayan arayana anasını satim 3 kişi aradı daha yüzümü yıkamadım mk
Icımden konusuyorum konusmaya usenıyorum uyanır uyanmaz bı saat sonra falan anca sjjss
Günaydın.. Konuşkanım enerjiyle başlamazsam günü devam ettiremem.
suskunum, sabahları kendime gelmem 5 saat sürüyor hsha
Suskunumdur ogledne sonra anca acilirim :)
Sevdiğim insanlara karşı konuşkanım
Konuşmaya da üşenmezsin 😂
Kahve içene kadar sessizim
konuşma yerine başka şeyler yapılabilirrr
Günoooo enerjigm ben ya sjdjxj
agzimdan tek kelime alamazlar
Sabah enerjisi yok malesefff
Sessiz ve sakinim.
Değişiyor 😊
Ateş yakalım
Ayılana kadar suskun
Ayılamıyorum sabahları
konuşkan
Sessiz
Suskun
Günaydınn
Ne ka guzelll
Yerine göre
Ben hep sessizim
Genellikle sessiz
Açım 😅
Konuskan😂
Sesli severim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Günaydın! Aslında bu durum kişinin o günkü enerjisine ve güne nasıl bir başlangıç yaptığına göre değişir. Senin gibi sessizliği tercih edenler de çok, bence güne odaklanmak ve enerjini toplamak için çok doğal bir tercih bu. ☀️ Ben de bazen sessizliği severim, bazen de keyifli bir sohbetle uyanmayı! 😊