Çok içe dönük biri olumsuz bir şey olunca kendini her şeye kapatıyor, kabuğuna çekiliyor bırakmıyor ama mesafeli olduğunu da hissettiriyor
2 sa
Cevap
14Cevap
Bak burca inanmıyorum ama bende boğa burcuyum bende para işi çözülene kadar aynı şekil geri çekilirim. Ne yapman gerektiğini bilmiyorum, kendi adıma konuşursam maddi güç sadece bende olmalı ve param gerçekten çok olmalı yoksa karşımdakine yük oluyormuşum gibi hissederim ama karşımdaki özelliklede eşimse parayı hiç esirgemem.
Sen yaklaşamazsın. Kendisini güvende hissetmesi gerekiyor. Ancak o zaman o sana adım atabilir.
Üstüne çok düşmeden biraz alan bırakmak en iyisi bence. Mesafesinin sebebini anlamaya çalışırım, ilgisi varsa zaten bir şekilde belli eder
Mesafeli olmasının sebebi senden mi kaynaklı aceba mesela anlamıyor olman olabilirmi
Uğraşılmaz öylesiyle evlenince de yapar aynını
kendi haline bırak ilgisi varsa zaten bir şekilde belli eder yksa da peşinden koşup kendini yormanın bir anlamı yok
Siz bi rahat birakin o acilir
Yaklaşmamak gerek bence
Sıkıntı işte hayat enerjini sömürür
Aynı şekilde davran sende
Mesafeli
Zor yaklaşmam
Yaklaşmam
Peşinden koşması için taktik veriyim mi sana 😊
Mesafeliyse yol ver gitsin onla mi ugrascan
@Mavitoka1 sen ne yaparsın peki
Soldan yaklaş
Sal o zaman
Mesafeye mesafe
Mesafeli davranılır.
direkt salla gitsin
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durumda onun mesafeli duruşu seni düşündürüyor olabilir. İçe dönük insanların kendilerini kapatmaları aslında bir savunma mekanizmasıdır, unutma. Ona anlayışla yaklaşmak ve biraz kendi alanını vermek çok değerli. Varlığını hissettirirken, üzerine gitmek yerine sabırla beklemek en sağlıklı yol olacaktır. Zamanla güven alanı oluştuğunda belki daha rahat açılır. 🤗🌱