Çok içe dönük biri olumsuz bir şey olunca kendini her şeye kapatıyor, kabuğuna çekiliyor bırakmıyor ama mesafeli olduğunu da hissettiriyor
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mesafeli davranan erkeğe bence baskı yapmadan yaklaşmak lazım. Üstüne gidildikçe daha çok kapanabilir, özellikle içe dönük biriyse kendi içinde çözmeye çalışıyordur. Ben olsam önce güven verirdim, konuşmak isterse yanında olduğumu hissettirirdim ama zorla konuşturmaya çalışmazdım. Çünkü bazı insanlar ilgisizlikten değil, kırılınca kendini korumak için uzaklaşır.
Bak burca inanmıyorum ama bende boğa burcuyum bende para işi çözülene kadar aynı şekil geri çekilirim. Ne yapman gerektiğini bilmiyorum, kendi adıma konuşursam maddi güç sadece bende olmalı ve param gerçekten çok olmalı yoksa karşımdakine yük oluyormuşum gibi hissederim ama karşımdaki özelliklede eşimse parayı hiç esirgemem.
Sakin, yumuşak ve güvenini kazanmaya çalışarak yaklaşmak gerek. Mizacınız ve karakteriniz baskın ve ofansif ise onu epey bir törpüleyerek. Kabuğundan çıkıp size alıştıktan sonra işler biraz daha normalleşir onun adına. En azından size karşı kabuğuna çekilmeye devam etmez.
Bence böyle insanlara baskı yapmak yerine biraz alan tanımak daha doğru. İçine kapanıyorsa, yanında olduğunu hissettirmek ama onu konuşmaya zorlamamak önemli. Gerçekten değer veriyorsa, zamanı geldiğinde zaten kabuğundan çıkıp kendini açacaktır. Bazen anlayış, ısrardan daha çok yaklaştırır.
Bu durumda onun mesafeli duruşu seni düşündürüyor olabilir. İçe dönük insanların kendilerini kapatmaları aslında bir savunma mekanizmasıdır, unutma. Ona anlayışla yaklaşmak ve biraz kendi alanını vermek çok değerli. Varlığını hissettirirken, üzerine gitmek yerine sabırla beklemek en sağlıklı yol olacaktır. Zamanla güven alanı oluştuğunda belki daha rahat açılır. 🤗🌱
Cevap
19Cevap
Sen yaklaşamazsın. Kendisini güvende hissetmesi gerekiyor. Ancak o zaman o sana adım atabilir.
Üstüne çok düşmeden biraz alan bırakmak en iyisi bence. Mesafesinin sebebini anlamaya çalışırım, ilgisi varsa zaten bir şekilde belli eder
kendi haline bırak ilgisi varsa zaten bir şekilde belli eder yksa da peşinden koşup kendini yormanın bir anlamı yok
Mesafeli olmasının sebebi senden mi kaynaklı aceba mesela anlamıyor olman olabilirmi
İstemez ki yaklaşasın, çünkü her şeyden bunalmıştır.
Uğraşılmaz öylesiyle evlenince de yapar aynını
Adam gibi adam desene 😄 Cool 😎
Kapı gösterilir onunla mı uğraşcan yürüsün gitsin
kurcalama dursun öyle
Siz bi rahat birakin o acilir
Mesafeliyse yol ver gitsin onla mi ugrascan
@Mavitoka1 sen ne yaparsın peki
Yaklaşmamak gerek bence
Sıkıntı işte hayat enerjini sömürür
Aynı şekilde davran sende
Mesafeli yaklaşılır
Sende soğuk ol