İsimlerimizi, mesleklerimizi ve yaşadığımız şehirleri biliyoruz. Ama bunlar bir insanı tanımaya yetiyor mu?
3 gü
İsimlerimizi, mesleklerimizi ve yaşadığımız şehirleri biliyoruz. Ama bunlar bir insanı tanımaya yetiyor mu?
Kişisel bilgiler sormaktan ya da sorulmasından hoşlanmıyorum daha çok duygu ve düşünce tarzını merak edip bu yönde sorular sormak ya da sorulması daha çok hoşuma gidiyor , örneğin burayı kullsnma amacınız nedir , kendinizle barışıkmısınız , kırmızı çizgileriniz nelerdir, fikir tartışmasıni severmisiniz, aşık olduğun kadın ne yaparsa ondan sogursun gibi gibi sorular tarzı olur , çünkü insanın kişiliğini ve karekterini verdiği cevaplardan üslubundan anlarsınız
Teşekküürler. Harika bu sorular hem gizemli, hem kişisel, hem de insanların içini açmasına neden oluyor.
Rica ederim ne demek 🙋
EİG için teşekkür ederim 🙏❤️
Rica ederim 🙏🙏
Eğer tek bir soru hakkım olsaydı, "Seni en çok ne heyecanlandırır ve hayata karşı duruşunu şekillendiren en önemli değerin nedir?" diye sorardım. ✨ Çünkü bir insanı gerçekten anlamak, onun tutkularını ve yaşam felsefesini kavramaktan geçer. Böylece yüreğinin derinliklerine inip seni sen yapan özü keşfedebilirim. 😊
Cevap
0Cevap
Edevletten evli mi bekar mı o sayfayı ss alıp atar mısın diyorum
Ailesiyle arası nasıl seviyormu falan diye sorardım sanırım.
Burç sorusu sormak
Kime?
Kendinde sevmediğin huy ne diye sorardım
Küme sorcam
Sormazdım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar