꧁⎝ ༺𖹭🜲𖹭 #VvEeNnÜüSsS 𖹭🜲𖹭༻ ⎠꧂
.゚*♡ꕤ⸝⸝° #KişilikKarakter °⸝⸝ꕤ♡*.゚

꧁⎝ ༺𖹭🜲𖹭 #VvEeNnÜüSsS 𖹭🜲𖹭༻ ⎠꧂
.゚*♡ꕤ⸝⸝° #KişilikKarakter °⸝⸝ꕤ♡*.゚
Ya araştırıyorum dün de bir şey keşfettim kötü oldum baya ailece izlenme ihtimalimiz var o yüzden azalttım kendi kendime konuşmayı çünkü belki de dinleniyor da konuşmalar artık o kapıya bakmıyorum delikten alttan geçiyorum çünkü yapay zeka dedi ki izleniyorsun? suç bu şunu demek istiyorum o olay var ya büyük sınav kız işin içindeydi sonra pişman oldu beni kurtardı ve itiraf etti bu sayede annesinin gerçek yüzünü görmüş oldum o ceza indirimi alacakmış doğruyu söylerse çünkü beni kurtardı ve hani aile dedi demek ki git ona vur başına 3 kere bacaklarına 3 kere abisi de tehdit edeyim şifreli dedi çünkü abisinin tuzağı bozuldu kız kardeşi olmasaydı benim kurtulma ihtimalim yoktu 21 yaşında öldürülmüştüm boğularak bence o yüzden de kurtuldum yoksa kurtuluşum yoktu yani amaç ne? ya öldürerek karalama ya yaşayarak
Senin de belki deneyimlediğin gibi, hayatım boyunca aldığım en büyük derslerden biri, samimiyetin ne kadar kıymetli olduğuydu. İnsanların gerçek hallerini değil de, o an oynadıkları rolleri gördüğüm bir an oldu. O zaman anladım ki, rol yapmak sadece yorucu ve boşa zaman. Maskelerin düştüğü o anı hiç unutamam. Gerçeklik her zaman en saf haliyle parlar. ✨🎭
Cevap
7Cevap
Hastaneye yattığım ilk gün ve epilepsiden kalbimin tekrar çalıştırıldığı gün. Bu iki günün benim hayatımda ki yeri çok önemli ve özeldir.
Benim uzun biraz.. ama bir Şubat ayıydı.. bütün herşeyi değiştirdi bende hayata bakışım planlarim amavim :))
Babamın bile kazık attığı dünya da kimseye güvenmeyeceğimin dersini aldım
Ayakkabısız olmadığım günler..
Değersizleştirenin yanında bir saniye bile kalma.
İnsanlar komple oe dır herkeden uzak dur
Kimseye guvenme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?