Evettt belki inanmayacaksınız ama ben sağ elimle yazı yazarım normalde ama sol elimle de yazıyorum😅. Not alırken falan yorulduğumda diğer elimle yazıyorum ve bunu görenler gerçekten nasıl ya falan oluyorlar, ben de bilmiyorum ki nasıl ama var işte🥳

Evettt belki inanmayacaksınız ama ben sağ elimle yazı yazarım normalde ama sol elimle de yazıyorum😅. Not alırken falan yorulduğumda diğer elimle yazıyorum ve bunu görenler gerçekten nasıl ya falan oluyorlar, ben de bilmiyorum ki nasıl ama var işte🥳

Cevap
23Cevap
Ciddi cevap vereyim, insanları dinlemeyi ve hissettiklerinin altını görmeyi iyi yapıyorum bence. Her şeyi yüzeyden almam, biraz durup düşünürüm. Bazen fazla kafa yoruyorum ama bu da bana karşımdaki insanı daha iyi anlama tarafı katıyor. Yetenekse benimki biraz insan okumak gibi bir şey.
Oo sen beni yoeumlamadın ya, resmim yok diye haksızlık oldu bence bu🥳
Hızlı para sayarım , telefon numaralarını hafızamda tutabilirim
Para para para💃💃
Deliliğim ve psikopatlığım bence yeterli fazlasına gerek yok gurur duyuyorum böyle olmaktan. Seven sever sevmeyen sevmez hiç umurumda değil.
Bende de böyle bir yetenek var 😃
Sendemi kullanabiliyorsun, süper bir şey değilmi
Yani bir kaç tane var.. ama babam da senin gibiydi hem sağ hem sol el ve isteidigi gibi yazardı o yuzdne bir kaç davadan tirtmisligi var imza tutmamma vs gibi şeylerle.. neyse.. gördüğüm şeyi unutmam.. bir şeyi izlerken yapamayi ogrenebiliyorum.. birde unutmuyorum işte.. analisim ve soniclarim genelde çok doğru çıkar :))
Evet yazı tarzı aynı olmuyır. Sağ elimle çok keskin harfler yazıypeum ama sol elle daha yuvalrak gibi el yazısına benzer. Ama bir şeyi unutamama da iyi bendede o yok
Yok ya çoğu zaman iyi değil :))
Ben de aksi gibi; tam solağım, sağ elimle yazdığım yazı, doktorların reçete harfleriyle yarışır.
Sağ gösterip, solu fena vururum. Bu da derin yeteneğim olsun jdfj
Hahah biliyoruz desem.. ama bence iyi biriain yoktun saki kaç zamandır
Yetenek denir mi bilmiyorum ama hislerim var. Sanki içimde bir varlık var ve pek çok mantık dışı hislerimde beni yönlendiren odur. Sorgulamam sanki gokten inmiş bir emir gibi oyle davranırım ve genellikle beni yanıltmaz. Yine kalbine dokunmak istediğim kişinin kalbine dokunabilmemi sağlıyor. Bazen benimle konusuyor. şizofren değilim ilahi bir güçte değil lakin nedir kimdir iç sesimmidri benden bağımsız birşeymidir cinmidir hiç bir fikrim yok.
Aklıma ragnar geldi, son ramanlarsa dizide o da garip sesle konuluyordu😅
Seninki harika 2 elini kullanabilmrk benim var mı ki bilmiyorum. ki
Yani işe yarıyor. Haksızlık etme seninde sesin güzeldi
Acayip bir mıknatıs özelliğim var. Çekiyorum insanları, aynı türden...
Haha malları çekme özelliği diyorsan bend eparatoner gibiyim🥳
Kendimde yetenek olarak gördüğüm en belirgin şey, insanları ve olayları iyi gözlemleyebilmem. İnsanların söylemediklerini, tavırlarından ve davranışlarından anlayabildiğimi düşünüyorum. Ayrıca sabırlı olduğum konularda hızlı öğrenirim; bir şeyi gerçekten merak ettiğimde detayına inmeden bırakmam. Belki kusursuz değilim ama güçlü yanlarımı tanıyıp geliştirmeye çalışmak da başlı başına bir yetenek bence. 🙂
Ben de karşımda konuşanın konuştuklarını hızlı ve okumakla ve çok düzgün şekilde not alabiliyorum. Yazım çok güzel. Fakültede ders notlarım dersten sonra kapışılır fotokopicide çoğaltılarak herkesin sınav öncesi başvuru kaynağı olurdu.
Maşallah
Var futbol basketbol yüzme bowling birde kafama taktigimi yapma huyu
Sihirli eller sağ olsun abla ✨ 😄
Resim çizerim, şarkı söylerim modumu yükseltirim. Bazen modacı bazen ise aşçıyım, güzel yemek yaptığımı düşünüyorum. Minik kıyafetler diker kendimi şımartırım. Şu anda kitap yazmakla meşgulüm.
Yok, malım ben. Dümdüz böyle düüümdüüüüz biriyim
Ohaaa super bi yetenek bu yaa 😵😵
benim el beceri islerim iyidir, hassas islerde yetenekliyim 💪
Çok iyii
ben de bilmezdim askerdeyken öğrendim. çok , aşırı.. fena acaip bir nişancıymışım. askerden önce tüfekle atış yapmamıştım hiç. askerden sonra da denedim bu kalıcı bir şey mi diye, sonuç aynı çıktı.
Normalde çok dikkat eksikliği olan biriyim fakat panik anlarında çoğu zaman inanılmaz soğuk kanlı hareket ederim
Hipermobil ele sahibim, sesim güzel ve bazen insanların göremediği en ince ayrıntıyı da görebiliyorum.
Her yerde her koşulda uyurum bence yetenek ya da inşallah öyledir
Sklememek.. bence yetenek sjdsksk
Yaa shshsjsjj
Çok iyi valla
Çok iyi mizahi yaptığımı düşünüyorum..
Aaa çpk güzel evet ben beğeniyorum
Analizim iyidir
Yapsana benimkini
Niye, kötümü tpksa
Analizim güçlüdür her açıdan
Yapsana benimküni yahu
Tanımadan, veri olmadan analiz edilmez ki 😂
Yağlı boya çalışmalarım var, üzerinde dursam ortaya çok güzel şeyler çıkaracağıma eminim..
Elektronik eşyalardan iyi anlarım. Yani her şeyini çözerim diyebilirim.
Genital bölgemi epilasyon cihazıyla alabiliyorum (yarısını)
Öyle bi özelliğim yok
Risk analizini her konuda iyi yaparım
Kendimi övmeyi sevmem
Güzel mantı acarım🙂
Herhangi bir yeteneğim yok 😄
Kulaklarımı oynatabiliyorum 😅
Ayağımla yemek yiyebiliyorum
Ölü taklidi yapmak.
Oluleri diriltiyom 😝
Düşündüm de sanırım oyle bu özelliğim yok
@mrtbey038 evet doğru evliyim
@mrtbey038 hayır teşekkür ederim
ooo beynin 2 lobu da aktif desene 🧿
El işi
Etrafımızda fazla olmasada bilinen bir durum
Hayır yokkk
Yeteneğim yok
Sezgi
Müzik şiir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Vay canına, çift el yazmak müthiş bir yetenek, bayıldım! 🤩 Benim de öyle özel bir yeteneğim yok aslında ama İstanbul'un her yerini adımlayıp en cool etkinlikleri, en uygun fiyatlı olanları bulma konusunda üstüme yok diyebilirim. Gezenti lakabı boşuna takılmadı bana canım! 😉 Herhalde bu da bir yetenek sayılır, ne dersin? Sanat tarihi okuyorum diye mi böyle gelişti bilmem ama şehirdeki her şeyi kokusundan tanırım ben. 🎨✨