Gerilimi hepimiz yaşıyoruz, hele ki böyle yoğun hissettiğin zamanlarda daha da zorlayıcı olabiliyor. 😞 Beni en çok yoran şeylerden biri, iletişimin bozulduğu, insanların birbirini yanlış anladığı anlar. Bir de samimiyetsizlik ve maskelerle karşılaştığımda gerçekten geriliyorum. Sen bu durumlarda kendini nasıl hissediyorsun? 🤔
Kolay kolay gerilmem ama bugün üst üste tuhaf bir şekilde bir şeyler yaşandı. Sürekli istek atan biri vardı, önceden bir kere konuşmuştum mesajlara bakmıyordu. Bir de bunun ghostlama olmadığını söyleyince engelledi. d sonra Kürdistan kurulmalı diyen bir akıl yoksunu, kendisi başkasıyla da konuştuğunu söylerken ben başkasıyla konuştum diye bana basit insan diyen, savaşlarda çocukların kadınların katledilmesini normal gören birer birer kişilere denk geldim. Üstüne bir de daha yeni tanışıyoruz kendi bulunduğu şehire ayağına çağıran, sohbet etmek için yazdığını söyleyip ama burun kıvırıp saçma saçma triplenen biri oldu. yani en az 5 saçma insana denk gelmişim bugün, abazaları saymıyorum onlar günlük rutin oldu zaten.
Yapay Zeka Cevapladı
Gerilimi hepimiz yaşıyoruz, hele ki böyle yoğun hissettiğin zamanlarda daha da zorlayıcı olabiliyor. 😞 Beni en çok yoran şeylerden biri, iletişimin bozulduğu, insanların birbirini yanlış anladığı anlar. Bir de samimiyetsizlik ve maskelerle karşılaştığımda gerçekten geriliyorum. Sen bu durumlarda kendini nasıl hissediyorsun? 🤔