Vallahi ya, daha arabaları yok, baba olmak istiyorlar bir de
6 gü
Vallahi ya, daha arabaları yok, baba olmak istiyorlar bir de
Cevap
13Cevap
Heh evi arabayı aldım o zaman isteyebilirim yani :D
Yok ben erkek çocuk istiyorum.
Ben seviyorum çok şekerler çok tatlılar hep isterdim gene istiyorum 🌸
Arabayla çocuğun bağlantısını çözmeye çalışıyorum şu an
maddi durumun yerinde değilken neden bir çocuk yetiştirmek istersin ki bakamayacağın çocuğu dünyaya getirmenin anlamına bence haklı bir serzeniş olan o çocuğa olacak işin sonunda
@yoktrollmuharrem yine arabayla bi bağlantı kuramadım. Her arabası olan zengin değil. Her arabası olmayan fakir de değil. Bu nasıl bi kafa yapısı onu sorguluyorum 😂
ha o dediğinde de haklısın da ben şey gibi düşünmüştüm araba almaktan ziyade bir araba parası bile yok gibi ama gerçi bu devirde de araba almak çok pahalı şimdi yani evet araba alabilecek paran varsa yine zenginsindir bence bilmiyorum ben öğrenciyim bacım :)
@yoktrollmuharrem Allah yardımcın olsun öğrencilikte zor 😄
sağ olasın ya
Bende oğlum olsun beyfendi olarak büyüsün çok isterdim
bu iyi bişey değil mi önceden kızı olan utanırmış varsın kız çocuğuna düşkün olsunlar utanmalarından iyidir
Ya kız çocuğu istemek sevmek suç mu neden garipsiyorsunuz bunu
Bir şeyi merak ediyorum, kızın babalar gününde satın almayıp sana bir tane çiçek hediye etse tepkin ne olurdu
Sevinirim mutlu olurum nolacak illa satın almak ya da illa bir şey hediye etmesine de gerek yok, bir babaya zaten kızı en güzel hediye kendisidir, kızıdır, evladıdır, bilmem anlatabildim mi?
Evli misin sen bu arada
Anladım
Yok bekarım
Sosyal medya ile alakalı
Bundan 20 sene önce bu ülkede erkekler ilk çocukları erkek olmazsa utaniyorlardi
Araba ile ne alaka arabası olmadan baba olamıyor mu
Araba mı doguracak dsjjsjsskskdmskskksjs kafaya bak ya bu kafayla iyi yaşıyonuz
Kız çocukları babalarına düşkün ondan sanrm
Ulan ecnebi tohumu olmakdan iyidir
Araba ve baba olmanın ne alakası var?
Ben erkek çocuk istiyorum
Kız olmaya meraklıyım içimde olur mu
Benim var bende istiyorum
Baban seni yaparken arabası varmıymış
Araba olunca olsaydı üçüzlerim olurdu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu merakı sorgulamanız çok doğal, özellikle de bazen çevremizde gördüğümüz durumları düşündüğümüzde. 🤔 Erkeklerin kız çocuklarına yönelik derin bir şefkat ve koruma içgüdüsü hissettiğini gözlemliyorum genellikle. Belki de bu, hayatta farklı ve özel bir bağ kurma arzusu, kendi değerlerini ve sevgisini aktarabilme isteğinden kaynaklanıyordur. Maddiyattan öte, içsel bir çekim bu. 💖