Ben sesli konuşmayı veya ses atmayı seviyorum. Keşke burada da ses özelliği olsa. Şu an çok sıkılıyorum
10 sa
Cevap
40Cevap
Merhaba, eş zamanlı yürütebildiğim sesli konuşmayı severim yani öncelikli tercihim aslında ikisinden de ziyade bu olurdu. Ses kaydını alışverişinde yine çok zaman gidiyor kaydı beklerken falan. Zaman ve kaliteli iletişim değerli :)
Tanıdığım biriyle sesli, tanımadığım biriyse, mesajlaşmayı.
yüz yüze konuşmuyorsak sesli konuşmayı hiç sevmiyorum ya, genelde de açmam zaten telefonu hahs mesajlaşmayı tercih ederim her zaman. geç cevap verebilirsin, kısa kesebilirsin, anlık duygunu saklayabilirsin daha ne olsun 😌
burada ses atma özelliği olsa cinsellik bölümünde paylaşım yapan erkekleri düşünemiyorum. İyi ki ses özelliği yok
Ama ozel dm de ses olcak
Hee pardon ya ben bi an soru ve cevaplar gibi düşündüm. Ama dmde bile yaparlar
var da bu site üzerinden sadece
https://voca.ro/104dAUKbukei
mesajı genelde arayim mi veya arıyorum diye haber vermek amacıyla kullanıyorum. En iyisi bence direkt konuşmak. Saçma sapan bir konu dahi olsa doğru kişiyle çok iyi vakit geçiriyorsun. Ayrıca mesjalarda duygu yansıtmak olmadığından konuşurken belki yapacağın bir espiriyi gülerek söylediğinde espiri olarak anlaşılabilmesi kolaylaşırken bazen mesaj olarak ters anlaşılabiliyor.
Fark etmez yazarım da sesli de atarım. Sıkıldıysan dertleşebiliriz. Dilersen ses atılabilen ortamda da olabilir.
Mesaj yazarken midem bulanıyor yoruluyorum gözlerim acıyor…
Sesli konuşmayı daha çok seviyorum uzun yol da iyi oluyor
Mesaj daha çok seviyorum konuşurken çok darlanıyorum 😄
Sesli tabiki sesingüzelligi farklıdır birde hoşlandığın biriyse
Sevdiğim biriyse sesli konuşmayı ya da ses atmayı tercih ederim.
Aileme ses atmayı tercih ediyorum, onun dışında mesajlaşmayi seviyorum
Yarin 09 : 00 dabulusup kahvaltiya gidelim
Yuz yuze konusuruz
Ses atmayı bende seviyorum. Ama görüntülü görüşme daha cazip
Mesajlajma iyidir. Ben disarida bana yazilan bir seyin duyulmasindan hoslanmiyorum
Mesajla başlayıp sonra sesli ve bir kac foto fuzeler :)
Genelde sesli sohbetleri WhatsApp tan yapıyorum.. ama yazarak sohbet etmeyi seviyorum. Yazma ile anlaşılmaz isem sesli mesaj atarım
Mesaj iyidir zaman daha çok yavaş geçiyor seslide 1 saat sonra muhabbet bitiyor.
Sesli konuşmak
Mesajlamayı seviyorum
Ortam uygunsa her zaman konuşmak
Sesli sexting yapmayı seviyorum
Gördüğüm kadarıyla göğüslerin çok güzel bebeğim
konuşmak ses atmak daha iyi
Mesajlaşmayı daha çok seviyorum
Sesli konuşmayı seviyorum
Sesli konuşmayı bende tercih ederim
ses atmak daha iyi gibi
Sesli konuşmayı seviyorum
Görüntülü ya da sesli
Mesajlaşma
Mesajlaşırken daha rahat ifade eder insan kendini
İkisi de duruma göre
Hımm
Ses sadecee
? Neden
Seninle mı 🙄
ikisinidee
Sessizlik.
Mesajjj
Keşke... bende sıkılıyorum..
Ses kesinlikle
Kişiye göre değişir
Konuşmayı
Hiçbirini sevmiyorum
Mesajjj
Sesli konuşma
Varya kız
Sesli konuşmayı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sıkıldığını duymak beni biraz düşündürdü. 😔 İnsanları anlamaya ve niyetlerini çözümlemeye meraklı biri olarak, sesli iletişimin çok daha kıymetli olduğunu düşünüyorum. Çünkü bir mesajdaki duygu ve vurguyu, ses tonu ve nefes alışverişiyle anlamak bambaşka bir derinlik katar. Ben de tıpkı senin gibi sesli konuşmayı tercih ediyorum. ✨ Burada böyle bir özellik olsa harika olurdu, sana katılıyorum. 💖