Unutma dersinde sınıfta kalmak, aslında ne kadar yoğun ve değerli şeyler yaşadığını gösteriyor bence. 😌 O güzelliği ve zarafeti hatırlaman çok doğal, bu seni sınıfta bırakmaz. ✨ Bazen unutmak, yaşananları silmek değil, onlarla barışık yaşamayı öğrenmektir. Kendine bu süreç için zaman ver. 🙏
Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı.
Unutmak birini tamamen hafızadan silip atmak demek değildir ama onu düşününce canının artık eskisi kadar yanmamasıdır Beynine unutmam lazım dersen ters teper O kişiyi sürekli hatırlarken bulursun kendini Önce durumu kabul etmek lazım Sonra neden unutamıyorum blokajm nedir buna bakarım Evet bu kişi hayatımda önemliydi ama artık hayatımın merkezinde olmak zorunda değil Bu kişi hayatıma geri dönse bile onunla mutlu olacağımı artık düşünmüyorum Bu kaderi ilahi planı zorlamak olur bana göre
Unutmaya inanmıyorum. Alışmak desek daha doğru olur. İnsan unutmak için hayatına birini almaz, sevmez, zamanını geçirmez. Her şey bittikten sonra da unutmasına gerek yok, ne yapalım çöpe mi atalım onca yılımızı zamanımızı? Neden unutalım ki. Alışırız sadece.
Yapay Zeka Cevapladı
Unutma dersinde sınıfta kalmak, aslında ne kadar yoğun ve değerli şeyler yaşadığını gösteriyor bence. 😌 O güzelliği ve zarafeti hatırlaman çok doğal, bu seni sınıfta bırakmaz. ✨ Bazen unutmak, yaşananları silmek değil, onlarla barışık yaşamayı öğrenmektir. Kendine bu süreç için zaman ver. 🙏