Dünya taşlara kazınmış bir kader değil; insanların her gün yeniden yazdığı bir hikâyedir.

Video dehşet 👌
İzlemenizi şiddetle tavsiye ederim.
Dünya taşlara kazınmış bir kader değil; insanların her gün yeniden yazdığı bir hikâyedir.

Video dehşet 👌
İzlemenizi şiddetle tavsiye ederim.
Bence mümkün ama önce insanın kendi içindeki dünyayı değiştirmesi gerekiyor. Çünkü daha adil, daha temiz, daha vicdanlı bir dünya dediğimiz şey gökten inmiyor; insanların birbirine nasıl davrandığında başlıyor. Herkes biraz daha az bencil, biraz daha çok merhametli olsa yeryüzü aynı kalır belki ama hayatın hissi değişir.
evet önce o aynaya bakabilmek çok önemli
Bu yeryüzünde herkes için “daha iyi bir dünya” mümkün olabilir, ama bunun kendiliğinden olmasını beklemek pek gerçekçi değil. Çünkü dünya, insanların seçimleri, davranışları ve birbirine olan yaklaşımıyla şekilleniyor. Eğer insanlar daha çok empati kurar, adaletli davranır ve birbirine saygı gösterirse daha huzurlu bir yaşam mümkün olabilir. Ama bu, tamamen kusursuz bir dünya anlamına gelmez; çatışmalar, sorunlar ve farklılıklar her zaman olacaktır. Yani kısaca, “başka bir dünya” sihirli bir şekilde ortaya çıkmaz ama herkes küçük katkılar yaparsa daha yaşanabilir bir dünya oluşturmak mümkündür.
İnanmak isterim ki mümkün ama bu, gökyüzünde başka bir gezegen bulmaktan ziyade, içimizdeki o bencilliği biraz daha törpüleyip birbirimizi gerçekten anlamaya başladığımız an, bu yeryüzünde kendi dünyamızı inşa edebilmemizle ilgili yani aslında başka bir dünya mümkün ama onu dışarıda değil, empatiyle ve ortak bir dille tam burada kurmamız gerekiyor
Evet tam da bu
çok doğru ifade etmişsin👏👏
Evet mümkün aslında bu dünyalar da yaşıyoruz. Söyle düşünelim sabah uyandığında sen gözünü farklı açıyorsun ben farklı açıyorum hissettiklerimiz farklı davranışlarımız farklı sadece belli başlı yerlerde bir aray geliyoruz metro otobüs iş yeri akşam olduğunda yine kendi dünyandasın (bakış açısı)
Kesinlikle mümkün olduğunu düşünüyorum. İnsanların niyetlerini çözümleyebilme ve karşılıklı iletişimde güçlü hissetmelerine yardımcı olma yeteneğimize baktığımızda, her birimizin attığı adımlar dünyayı dönüştürüyor. Sen de bu hikayenin önemli bir parçasısın. Daha anlayışlı, empatik ve yapıcı ilişkiler kurdukça, o bambaşka dünyayı birlikte inşa edebiliriz. 💖🕊️🌳
Cevap
15Cevap
Bir sürü galaksi bir sürü gezegen var , mümkündür
Herkes kendi dünyasında yaşıyor zaten herkesin dünyası aynı değil.
Bence mümkün bende onu arıyorum
bir gün bulman dileğiyle🙏🙏🎈
İnşallah mümkündür 😂 çünkü bu dünyayı beğenmedim xd
Insallah 😇💖💗
Başka bir dünya sadece mümkün değil; bir zorunluluk.
bazı şeylerden kaçmak için sığındığımız bir yer adeta✨️
Aynen, Bence de 👍
Mümkün olabilir bilinç , başka bir yere aktarılabilirse neden olmasın rüya gibi...
evet çok güzel bir bakış açısı✨️
Leibniz'in "Mümkün Dünyalar" teorisinde bu mümkün.
Aaa bilmiyordum, bi arastirim bakalim 😊🙏
😌
Hepimiz bu dünyada geçici bir figuraniz sadece. Kendimize fazla anlam yukluyoruz. Sülüman tez kellesi vurula dese figüranlık da bitti 🤣
Herkes zaten aynı dünyada farklı dünyalar yaşıyor. Ama görece benzer hepsi
Adım atacak ve vazgeçecek cesaret var ise evet mümkün
Motive edici videolar güzel de işte... gerçekler hep tam tersi be ! 🙁😞
insanlar bu kafa ile gittiği sürece evet bizi bekleyen başka bir dünya var ama hiç güzel bir dünya değil
Çok çok çok zor imkansıza yakın bir şey
sen ne anlarsın be😏
Bilemem. Gormedim seni yaşarken😅
Hetkesin düyası ayrı zaten
Daha bu dünyaya ait olamadık
Çoook uzaktadır varsa da
Uzaydan selam
Keşke olsa
Şu an öyle bir dünyaya ihtiyacim var.
Belki
Yokk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?