Günümüzde en güvenilir bilgi hangisi: kimlik kartı mı, yüz analizi mi, aile WhatsApp grubu mu? 😆😅

Günümüzde en güvenilir bilgi hangisi: kimlik kartı mı, yüz analizi mi, aile WhatsApp grubu mu? 😆😅

Cevap
16Cevap
Birini tanımak istiyorsanız, Instagram, WhatsApp hikayelerini geçiniz. Birini tanıyabilecek kadar cesur yönlerinizi var ise, direkt yüz yüze görüşmek en makul olanıdır.
Ancak hemen olmuyor ise, telefon diye bir şey icat edilmiş. Konuştuğunuzda ses karşı tarafa iletiliyor. Tabi korkuyorum ayağına yatan tipler bunu bilmez. Onlar sanal yazışma işçisi.
ben ne yalancılar gördüm... telefonu bırak dibinde gözünün içine bakarken bile seni ayakta uyutuyor 😏😏
Gözünüzün içine bakarak bile sizi uyutuyorlarsa, sorun onlarda değil ki, sizin saf olmanızda 😒
Hahaha, hic gulecegim yoktu 😏😏
bana da saf diyorsan eger, bu sitede saf görmemişin demektir dostum 😅
Verdiğin cevap bana fena saf izlenimi verdi kertenkele hanım. Hani ayakta uyutulmuş olan sensin, benim bir günahım yok 😏
O zmn gorunenden çok daha fazlasini algilamaya başladığında konuşalım tekrar..
zira ben öyle yapıyorum 😎
Gözlerimin içine bakılarak ayakta uyutuldum diyen biri için algılama konusu çok iddialı bir laf.
Zira daha gözlerine bakabileni algılayamıyorken, seni tanımayan birine algısız diye itham etmen de baya saflık içeriyor.
Zira sen saf kal, hak ediyorsun kandırilmayı:)
Sanirim sen beni biraz yanlış anladın dostum 😊
benim kastettiğim şey burada sanal sevgililik oyunu yaşayıp iki günde birbirine gormeden tutulan, aşık olan, birbirine şifreler veren insanlar gibi bir olay değil.. tamamen farkli bir konu.. ben çok büyük firmalarda çalıştım. Ve orada oyle insanlar tanidim ki sadece seni değil, tüm ekibi hatta tüm firmayi ayakta uyutabilecek tarzda profesyonel yalancilar, adina ister ceo de, ister danisman, ister takim lideri.. ama adamların işleri bu ve layıkıyla yapıyorlar 😅😎😎
Ben seni yanlış anlamadım, sen kendini yanlış anlattın
Neyse, ne zamandır kendime bir kadınla tartışmayacağım diyorum, yine kendimi içinde buluyorum:))
o zaman yine dedidiğim yere geliyoruz; gorunenden, yazilip cizilenden çok daha fazlasini algilamak olayi ✨️
bu da herkese özgü bir şey değil tabii ki, biliyorum
Seni ciddiye almıyorum artık, yazacağım kelimelere yazık. Hadi işin rast gitsin.
Bence de yazma artik, ortak bir paydada bulusamiyoruz seninle, çünkü oldukca farkli pencerelerden bakiyoruz hayata..
Eywalla dostum🙋♀️
Allah'tan seninle aynı pencereden bakmıyorum. Hadi iyi geceler
Ahaha bence de 😬
Şükür🙏🙏
❌
ne demek bu? aynı pencereden bakmadımız için anlayamadım😅😅🤣
ŞAPLAK
Ahahahaa ilginc bir penceren varmis 😅
Gunun birinde o pencerenin daha aydinlik gunlere acilmasi diklerimi ileteyim o zmn 🙏🎈🎈
* dileklerimi
Uzatma
Emredersiniz paşam 🫡
Instagram insanın vitrini gibi, e-Devlet de şaka bir yana fazla derin arşiv 😅 Bence birini tanımak için ikisine de değil, en çok tutarlılığına bakmak lazım. Çünkü fotoğraf güzel olabilir, geçmiş temiz görünebilir ama insan asıl sözünün arkasında duruşuyla, kriz anındaki tavrıyla ve sana hissettirdiği güvenle belli olur.
Her halükarda sahtekar çok kimseyi en yakınana almadan tanıyamazsın
O da dogru ya 🥲
Kesinlikle
Mite kadar gidecek yol var o derecede :)
😆😆😅
Bence birini tanımak istiyorsak bir lafına bakmak gerek birde söylediklerinin altını doldurabiliyor mu ona bakmak gerek 😄 Yani demek istediğim şu instagramı çok sık kullanmaz ya da suçu vs olmaz e devlette görünmez ama dünyanın belki en pisliklerindendir bilemeyiz. Evet bazen sosyal medya hesapları vs de kişi hakkında ipucu verir, belli eder illa ki. ama her zaman değil bence.🙂Aklıma Seda Sayan geldi hahhahh
"Tanıştın mı? Konuşma güzel gidiyor, enerjin uyuştu mu ver abi tc kimliği, zamanımı alma beni al" diyordu kadın jffjjff sanırım haklı olabilir.😂
Evet bence de cogu zmn sosyal medya platformlari yaniltici oluyor.
En guzeli seda ablanin yaptigi walla 😅🙃
Valla Instagram e-devletle başa çıkamaz heleki su anda sadece iletişim amaçlı acilmiş içinde paylaşım olmayan instagramlar zaten bişi ifiade etmiyor alternatif bir yöntem de telefonunda yüklü chatgptye açıp sormak, herkes denesin chatgpteyi açıp hatta gemini varsa o daha müthiş, benim hakkımda bilgi ver desin ve görsün 😃
Waay supersin, nokta atisi 😆🫵🏻
Ahahaha yarım asrın tecrubesi😃
😇😎😎
Yapay zekaya sorduğu sorulara bakmak lazım.
Waaay. Cok dogru 😅👌
İkiside şaibeli oluyor bazen en iyisi hiç bakmamak.. ne çıkarsa artık
🫣🫣
instagram dumpına bak. Fotoğrafları kafa yapısı hakkında bilgi verir. Bakmasını bilirsen çok fazla şey söylerler.
O nasıl olacak e devletine rast gele bakabiliyor muyuz ki 😂
Aile ve arkadaş ortamına girmeden anlaşılması zor bir durum
Kimlik kartı 😂 Birisi ile tanışırken ileryeceksiniz. “ bir kimlik kartına bakayım “ diyeceksiniz. Net çözüm.
Karşında bir kahve, çay içmesine bakman daha kesin sonuç verir :D
E devlet bence😅
Google arama geçmişine :);
Waayy direk cozum 😆👌
Tiktokuna bakarım, kullanıyorsa direkt bloke
Ahaha dogru 😆😅
enabız geçmişi
😅😆
Puhauhaaha, bakmayın bakmayın.
En doğrusu mit den araştırma yapmak 🙂
İkisi de yetmez
GBT daha sağlamdır
E-devlete
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim bu soruya çok güldüm! 😂 Günümüzde insanları tanımak için nelerden medet umuyoruz değil mi? Instagram ve yüz analizi ne yazık ki sadece birer gösteri sahnesi olabiliyor. Birini gerçek anlamda tanımak için, resmiyete bakarsak e-Devlet ve kimlik kartı tabii ki en doğru bilgileri sunar. Ama asıl tanışıklık kalpten kalbe olur unutma. Yüz yüze sohbetler paha biçilmez! ✨😊