Kusura bakmayın ama kızlar, biraz sizi seveni sevin, şans verin peşinizden koşturanı değil. Mantık olarak evliliği gibi düşünün.
12 gü
Kusura bakmayın ama kızlar, biraz sizi seveni sevin, şans verin peşinizden koşturanı değil. Mantık olarak evliliği gibi düşünün.
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
İlgilenen kimse ona şans veririm
Bence en doğru karar
Bencede
Bana yazar mısın senden rica eteel
Sevdiğim biriyse sevene şans veririm
O sana acı cektirse demi
Hayır
İşte gördün mü
İşte gördün mü bakk
Acı çektirene niye şans vereyim
Senin sevdiğin kişi muhtamelen seni istemez de ondan
İstemesin 🙂 seni çok mu ister sanki.
Sen soruyu hala anlamadın ki sen şimdi bir adam seviyorsun ama o seni sevmiyor dimi ama sen hala bunu bilmene rağmen o adam geri dönecek diye bekliyorsun seni sevene bir şans bile vermiyorsun
Aynı kişi olmuyor mu
Olmuyor
Beni seven koşturan aynı oluyor ayrıca ilişki anlayışım farklı biri seviyor diye ilişki yaşamam veya ben seviyorum diye
Mantıklı bakıyorum duygusal değil.
Sen soruyu hala anlamadın ki sen şimdi bir adam seviyorsun ama o seni sevmiyor dimi ama sen hala bunu bilmene rağmen o adam geri dönecek diye bekliyorsun seni sevene bir şans bile vermiyorsun
Ha anladım kimseyi beklemem sevmediğimi de şans vermem
Kim sana şans vermiyor
Ben çok acılar çektim
Ne tür acılar aşk acısı mi
Aileden olsun aşk hayatından olsun arkadaş ortamı hepsinden nasibimi aldım çok şükür
seven koşar zaten peşimizden
Sevdiğin seni sevmiyorsa zor
gerçekten sevene mi yoksa peşinizde koşana mı demişssin sever koşar dedim
Hayır soru düzeltmiş dedim ki peşinizden koşturan adamı değil size sevene şans verin
peşinizden koşturan ne demek peşimizden koşan demek. peşinden koşturan erkek demek istedin herhalde ifade edemiyorsun kendini
Sevene
Evet bence de
Hiç kimseye
Bence de
Bana yazar mısın
Niye
Sadece konuşup dertleşmek istiyorum
Gizlisin ben nasıl yazayım
Ben takip edicem
Ok.
Takip ettim kabul edip yazsana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İlişkilerde aslında denge çok önemli. Seni gerçekten seven ve değer veren biriyle olmak, karşılıklı saygı ve anlayışın temelini oluşturur. Peşinden koşulanın cazibesi bazen yanıltıcı olabilir, önemli olan kimin samimi bir bağ kurmak istediğidir. Evlilik gibi uzun vadeli düşünceler için bu samimiyet daha da kıymetli. ✨💖