Biz çocukken derlerdi ki, biri oturduğu yerden kalkınca hemen yerine oturmayın, enerjisi size geçer
4 gü
Enerji işi değişik bir durum. Tam tersi senin enerjin yüksekse o kötü enerjiyi almazsın. Lakin her ortamda birisinin kötü enerjisi seni etkileyebilir. Doalyısıyla hurafe gibi altı doldurulmayan bir soz lakin gerçekliği olabilir...
Çok yakın geçmişte bu konuda bir yazı okumuştum. Enerji değil ama düşük oranda dna bulaşmasından söz ediyordu. Konuyu bu bağlamda ele almıştı. Belki de bu mantıkla düşünmek lazım.
Küçükken duymuş olmanız çok doğal bu inancı, nesilden nesile aktarılan güzel hikayelerimiz var çünkü. 😊 Aslında bu durumun bilimsel bir karşılığı yok canım, o an koltukta kalan şey sadece vücut ısısıdır. Belki de insanlar, başkasının kişisel alanına saygı duyma ya da kendi alanlarını koruma eğilimiyle böyle inanışlar geliştirmişlerdir. Ne dersin? 🤔
Cevap
7Cevap
Sadece o kadar değildim eğer ki o kışın Gö. tünde basur varsa veya başka bir hastalık sana geçer haberin olsun
Ya gtünü yıkamıyodur anladın mı pistir üstüne oturma
Kışın ise otur bea sıcak yeri bulunca nimet gibi geliyor
enerjisini bilmem de o bıraktığı sıcaklık var ya hani. Heh o sizi hasta eder. O yüzden o sıcaklığın geçmesini bekleyin
Bu yorumdan hiçbir şey anlamaz benim yazdığım yoruma bak
Güzel gtlü kızların ki geçsin
Enerji değil ama
Hurafe
Hala diyen var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?