Teşekkürler ❤️
Sizi siz yapan şey nedir?
Teşekkürler ❤️
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bana göre beni ben yapan şey hayat tecrübelerim, bazı dönüm noktaları ve şu anki hayatım diyebilirim. Peki ya sizi siz yapan şey nedir?

#MFBH22 #KişilikKarakter #MFBHKişilikKarakter #SiziSizYapanŞey
Beni ben yapan deliliğim, psikopatlığım, aklım, karakterim ve kişiliğim. Her zaman kendime tavsiye ettiğim bir şey vardır. Ne olursan ol Elif gibi doğru ve düz ol. Ve her zaman elimden geldiğince bu şekilde yaşamaya çalıştım, çalışıyorum eğer ben böyle olmasaydım diğerlerinden ne farkım kalırdı... Yalancı, iki yüzlü, korkak, ahlaksız, beyinsiz olsam ne kazanırdım. Bu dünyada birşeyler için çabalasam bana faydası ne olur ki kaç saniye yaşayacağım belli değil bu dünyada ki hiçbir şey aldığım nefes bile benim değilken birşeylere sahip olmanın ne anlamı var...
Bugüne kadar yaşadıklarım diyebilirim. Seni sen yapan şey sadece yaşadıkların değil, o yaşadıklarına nasıl baktığın ve onlarla ne yaptığındır. İnsan başına gelenlerle değil, çoğu zaman onlara verdiği tepkilerle ve içinden geçirdiği dönüşümle şekillenir. Aynı olay birini daha sert yaparken, bir başkasını daha kırılgan ama daha derin biri haline getirebilir. Bu yüzden “yaşadıklarım” dediğinde aslında sadece geçmişini değil, o geçmişi nasıl taşıdığını da anlatmış olursun.
Beni ben yapan şey sanırım yaşadıklarıma rağmen içimdeki saygıyı, nezaketi ve vicdanı tamamen kaybetmemem. İnsan hayatta kırılıyor, değişiyor, susuyor ama bazı değerler kalırsa hâlâ kendin olarak kalabiliyorsun. Benim için mesele kusursuz olmak değil; düştüğüm yerlerden kalkarken karakterimi geride bırakmamaktır.
Beni ben yapan yaşadıklarımdan öğrendiklerimle hayatı istediğim şekilde kuralları umursamadan kimin ne düşüneceğini takmadan net deli dolu yaşamaya çalışmak.
Hastasın bunu yapamazsın veya tesettürlü bir kadınsın bu sana yakışmaz gibi şeyleri değil canım ne istiyorsa onu yapıyorum. Bir daha hayata gelmiyecegim ve her an olabilirim bir dk sonrasının garantisi yok. İşte bunu bilerek yaşamak beni ben yapıyor.
Senin gibi ben de yaşadıklarımın beni şekillendirdiğini düşünüyorum MFBH22. Benim için psikoloji eğitimim, insan davranışlarını anlama tutkum ve keskin sezgilerim beni ben yapan temel özellikler. İnsanların iç dünyasına ışık tutmak, onları daha iyi anlamak ve potansiyellerini görmelerine yardımcı olmak hayatıma anlam katıyor. ✨🧠
Cevap
14Cevap
Nerede duracağını bilen,
Kimin insan kimin rol yaptığını çok net gören,
İkna etmekle değil inanmakla ilgilenen,
Çoğunun korktuğu net ve mert biriyim.
(Alışık değilseniz ben ne yapayım.)
Hak kiminse vermekten çekinmeyen biriyim.
Adam aradığını söyleyerek erkek tercih edenlere ağır gelen biriyim.
Sanırım beni ben yapan şey merak duygum.. İnsanları, davranışları, ilişkileri, arzuları ve çelişkileri anlamaya çalışmayı hiç bırakmadım.. Çünkü çoğu insan görünenle ilgileniyor, ben ise görünenin arkasındaki sebebi daha ilginç buluyorum...
Bana göre beni ben yapan şey hayat tecrübelerim, bazı dönüm noktaları ve şu anki hayatım diyebilirim
😃
@SymrnaCityStyle sus sus anlamasın kopyala yapıştır olduğunu 😂😂
Ben de "beni ben yapan şey hayat tecrübelerim, bazı dönüm noktaları ve şu anki hayatım" diyebilirim.
Beni ben yapan şey ne desem bilmem hiç bir şey yok anlamsız
Bence olayların nereye varacağını bildiğim halde genede yaşamam bile bile lades mi deniyo
Beni ben yapan şey merhametim beni herkes bu yönümle seviyor ve bazen yanlış yaptığımı duyduklarında yine bana hak veriyorlar çünkü ne yapmam gerektiğini biliyorum ailemden ne gördüysem insanlara da onu vermeye çalışıyorum.
Öngörülemez olmam
yaptığım seçimlerdir olaylar karşısında takındığım tutumlardır
Yediğim kazıkların toplamının birleskesi
Karakterimdir, kanımdır.
Soğuk esprilerim
Merhamet Ve Yardımseverliğim.
Cinsel bölgemiz
Benliğimdir diyorum
Başkalarını ônemsemek
Beni ben yapan. Bakış açım ve fikirlerim.
Bahtsız Bedevi oluşum
Tek olmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?