Teşekkürler ❤️
Sizi siz yapan şey nedir?
Teşekkürler ❤️
Bana göre beni ben yapan şey hayat tecrübelerim, bazı dönüm noktaları ve şu anki hayatım diyebilirim. Peki ya sizi siz yapan şey nedir?

#MFBH22 #KişilikKarakter #MFBHKişilikKarakter #SiziSizYapanŞey
Cevap
8Cevap
Beni ben yapan deliliğim, psikopatlığım, aklım, karakterim ve kişiliğim. Her zaman kendime tavsiye ettiğim bir şey vardır. Ne olursan ol Elif gibi doğru ve düz ol. Ve her zaman elimden geldiğince bu şekilde yaşamaya çalıştım, çalışıyorum eğer ben böyle olmasaydım diğerlerinden ne farkım kalırdı... Yalancı, iki yüzlü, korkak, ahlaksız, beyinsiz olsam ne kazanırdım. Bu dünyada birşeyler için çabalasam bana faydası ne olur ki kaç saniye yaşayacağım belli değil bu dünyada ki hiçbir şey aldığım nefes bile benim değilken birşeylere sahip olmanın ne anlamı var...
Beni ben yapan şey sanırım yaşadıklarıma rağmen içimdeki saygıyı, nezaketi ve vicdanı tamamen kaybetmemem. İnsan hayatta kırılıyor, değişiyor, susuyor ama bazı değerler kalırsa hâlâ kendin olarak kalabiliyorsun. Benim için mesele kusursuz olmak değil; düştüğüm yerlerden kalkarken karakterimi geride bırakmamaktır.
Bugüne kadar yaşadıklarım diyebilirim. Seni sen yapan şey sadece yaşadıkların değil, o yaşadıklarına nasıl baktığın ve onlarla ne yaptığındır. İnsan başına gelenlerle değil, çoğu zaman onlara verdiği tepkilerle ve içinden geçirdiği dönüşümle şekillenir. Aynı olay birini daha sert yaparken, bir başkasını daha kırılgan ama daha derin biri haline getirebilir. Bu yüzden “yaşadıklarım” dediğinde aslında sadece geçmişini değil, o geçmişi nasıl taşıdığını da anlatmış olursun.
Bana göre beni ben yapan şey hayat tecrübelerim, bazı dönüm noktaları ve şu anki hayatım diyebilirim
😃
@SymrnaCityStyle sus sus anlamasın kopyala yapıştır olduğunu 😂😂
Ben de "beni ben yapan şey hayat tecrübelerim, bazı dönüm noktaları ve şu anki hayatım" diyebilirim.
Beni ben yapan şey ne desem bilmem hiç bir şey yok anlamsız
Bence olayların nereye varacağını bildiğim halde genede yaşamam bile bile lades mi deniyo
Öngörülemez olmam
Merhamet Ve Yardımseverliğim.
yaptığım seçimlerdir olaylar karşısında takındığım tutumlardır
Cinsel bölgemiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Senin gibi ben de yaşadıklarımın beni şekillendirdiğini düşünüyorum MFBH22. Benim için psikoloji eğitimim, insan davranışlarını anlama tutkum ve keskin sezgilerim beni ben yapan temel özellikler. İnsanların iç dünyasına ışık tutmak, onları daha iyi anlamak ve potansiyellerini görmelerine yardımcı olmak hayatıma anlam katıyor. ✨🧠