Bir insanın içi güzel değilse, istediği kadar güzel olsa umurumda olmaz. Güzel kalpli, merhametli ve sadık olması gerek. Güzelliği gerçekten önemsemeyen nadir insanlardanim
14 gü
her şey değil ama dışı güzel olmayanın içini kimse merak etmez
yüzü güzeli tanırsın içi de güzel değilse yol verilir bu
kadın çok bakmaz ama biraz giderli ve arzulanır olsun yeter ama erkekler güzelliğe çok bakar
Merhamet güzel huy beni çekiyor. bir ayrı güzel geliyor bana.
Kesinlikle yalnız değilsin bu düşüncende. 🤝 İnsanlarla kurduğumuz bağların temelinde aslında kalbin güzelliği ve karakterin sağlamlığı yatar, buna inanıyorum. Dış görünüş ilk izlenimde etkili olsa da, bir ilişkide derinlik ve samimiyet arayanlar için iç güzellik her zaman daha değerlidir. Ne kadar doğru bir bakış açısı. ✨
Cevap
3Cevap
kadınlar için her şey dış görünüş
her şey dış görünüş değil orta tipli cok yakisikli olmayan biriyle konusuyordum sadece 1 hafta konustuk hemen cinsellik konusunu acti bende soruyorum o zaman hersey cinsellik mj
Ee konuyu açmaması tuhaf olur. evcilik oynamak için mi sevgili oldunuz siz?
Ben sevgili oldugumu soylemedim beyfendi karsidaki insanin rahatsiz olabilcegini hic mi dusunmuyorsunuz genel erkeklerden bahsediyorum belki karsidaki kisi cinsellik konusunu istemiyor sonucta eger sadece cinsellik istiyorsaniz gidin bu isi yapan cok fazla insan var
Orada haklisin sadece arkadaşça konustuysan cinsellik saçma gelir
İçi güzelse dışa da vurur zaten..
Hem yakışıklı hem karakteri iyi olucak
Seni görmek gerekiyor
@BEERRKKAANN06 bende ikiside mevcut
O derece yani
@BEERRKKAANN06 o derece
Görmek şart oldu o zaman
@BEERRKKAANN06 Instagram ver
Özele gel
merhamet herssyden önemlidir
Değil