Hayırdır, bu havaların, bu egoların, bu kendini beğenmişliklerin kaynağı ne
7 gü
Hayırdır, bu havaların, bu egoların, bu kendini beğenmişliklerin kaynağı ne
Kadının kendisini tutması gereken evre o çünkü. Herkesin kolayca ulaşabildiği paspastan hallice olsalardı daha mı iyi olacaktı?
Kardeş benim neyden bahsettiğimi anlamadın galiba ben kendi değerini bilen kadına ancak saygı duyarım benim bahsettiğim. Şürekli beni övün beni pohpohlayım beni yüceltin diyen kendini beğenmişler.
Haaa onları boş ver ya. Evde anne babaları it yerine koyar dışarıda 3 5 tane abazaya kraliçelik pozları kesiyorlar işte.
Benim bahsettigʻim onlar. maalesef son zamanlarda iyice çoğaldılar ne yalan söyleyeyim toplum adına üzulüyorum. Bu arada erkek tarafında durum daha da hatta kat kat beter.
Onlar da muhtemelen şu mafya dizilerindeki karakterlere özeniyorlar herhalde.
Sizsiniz samimiyetsizce önünüze gelen her kadını övüyorsunuz tamam kadınlar çiçektir falan ama bir kadın olarak söylüyorum her kadın da çiçek değildir hani
Aslında sana gayet hak veriyorum hemcinslerim sırf bi umut belki verir diye yalakalık üstüne yalakalık yaptığı için bazı kadınlar kendini arşta zannediyor
Cevap
0Cevap
Öyleyiz çünkü
Genelleme yapmak haksızlık olur ama yarıdan fazla bu net
Her kadın kendine özel kendine has bir mücevher
Yoook kardeş kusura bakma ama kimisi imitasyon.
Uff gene bir incel
İşte tam da bu tur kadınlardan bahsediyorum arkadaşlar
Hıhı tamam
@MRXFurkan Kadın düşmanı diyor bana birader. Ha bu arada alo dese uğruna 0lüme bile kosa koşa gideceğim zerre cinsellik çıkarı gütmediğim karşı cins çocukluk arkadaşım var. En kral iş arkadaßım da bir kadın. Esaslı kadınlara can feda.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?