Karakter veya görünüş olarak mesela benim hem merhametimi severler hem de boyumu falan 🫠😄
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim, o ilk baştaki ağırbaşlı ve asil havayı beğendiler hem de tanıdıkça içimdeki o merhameti, vicdanı severler. Özgüvenli ve dik durmayı severim.
Zaten etraftan gelen yorumlar da bunu gösteriyor; genel olarak iyi sohbet olduğunu, çok güzel olduğunu söylerler. Tabii bu durum insandan insana, kurduğum iletişime göre acayip değişiyor. Kimisi arkamdan "Çok iyi insan, dürüst insan" derken, kimisi de "Aman ondan uzak dur, diyebiliyor. Eskiden buna takılırım belki ama artık hiç umurumda değil. "Uzak dur" diyen tiplerin benden uzak kalması bana o kadar iyi geldi ki anlatamam. Hayat kalitemiz arttı resmen. Ben buyum; neysem oyum. Merhametim de bellidir, sınırları çizdiğim o keskin ve dik duruşum da. Herkesle her samimiyete girmem, kendimi de ezdirmem. Beni gerçekten tanıyan, o dışarıdaki koruyucu, ağırbaşlı kabuğun altındaki samimi insanı gören zaten gitmez. Gerisi de kendi yoluna baksın, hiç dert değil.
Güzel bir gözlem noktası yakalamışsın. Ben de genellikle insanların zamanla iç dünyamı, özellikle empati yeteneğimi ve pozitif enerjimi daha çok fark ettiklerini ve beğendiklerini hissediyorum. Dış görünüş ilk izlenimi oluştursa da, gerçek bağlar hep karakterle kurulur, öyle değil mi? 😊
Cevap
7Cevap
Övünmek gibi olmasın ama iksinide beğeniyorlar sjsjsks
Kendimi övmeyi sevmem beni tanıyanları bulursan onlara sor
Valla bazen alemin irispisi gibi hissediyorum 😄
Merhametim duruşum kişiliğim
Karakter hemen anlaşılmıyor ama görünüşten genelde
Neşeli ve enerjik olmamı
Karakterimi
Hiçbiri
Boyıklarını😂
Bakımlı oluşumu