Kıskançlık deyince de hemen sevgililik ile sınırlamayın, arkadaşını vb. kıskanan var..

Kıskançlık deyince de hemen sevgililik ile sınırlamayın, arkadaşını vb. kıskanan var..

Cevap
16Cevap
Bu yaşıma geldim, geriye dönüp baktığımda şunu çok net söylerim ki Bugüne kadar hayatımda hiç kimseyi, hiçbir başarıyı veya durumu kıskanmadım. Sadece eşimi veya sevgilimi, yani o duygusal bağı kurduğum kişiyi kıskanmışımdır. Onun dışında ne bir arkadaşın başarısı, ne birinin hayat tarzı, ne de başkasının sahip oldukları benim dünyamda bir kıskançlık duygusu uyandırdı. İnsanların kendi iç huzuru yerinde olunca, başkasının tabağına bakmaya vakti de, niyeti de kalmıyor sanırım
Kıskanç biriyim ama ölçüsüz kıskançlığı doğru bulmam. Sevdiğin insanı sahiplenmek normaldir, ama bunu baskıya, sorguya ve kontrole çevirmek ilişkiyi yorar. Bence kıskançlığın sınırı saygıdır. Karşı taraf nefes alamıyorsa orada sevgi değil, güvensizlik konuşmaya başlamıştır.
Kıskançım kıskançlık yerinde olmalı bunun dozuda gerekli zamanda muamele etmekle olur
Kıskanç değilim.. bazen kendime sasirdogom durumlar olmuyor mu evet oluyor ama genel olarak insanlara güvenmeyi ve bir şekilde alan bırakmayı severim.. ki.. tercih edilen olabilelim.. zorla ksilanclikla kisitlemayla kalan biri bana göre değil zaten arkadaşlık sevgililik adı ne olursa olsun içinde bir miktar merark etme tercih etme zaman ayırma tutku gibi şeyler kendiliğinden içten olsun :))
İşime geldiğinde kıskanç gelmediğinde monern oluyorum ben😎 asla kestirilemez
En güzeli.. medeni gorunumlu eski kafalı olmak :))
Bilemiyorum eski kafalılıkmıdır nedir ama bazen lazım bazen değil. Ben kıskanayım ama beni kıskanmasınlar modu😅
Kıskanç biri olduğumu söyleyemem. Bana göre kıskançlığın temelinde çoğu zaman özgüven eksikliği ve insanın kendini tam olarak tanımaması yatar. Kendi değerini bilen, kendisiyle barışık olan biri başkalarını kıskanmak yerine onlardan ilham almayı tercih eder. Ben de birinin sahip olduğu güzel bir özelliği ya da başarıyı kıskanmak yerine, "Ben de kendimi geliştirip bunu başarabilirim." diye düşünürüm. Elbette sevdiğin insanı belli ölçüde sahiplenmek ve önemsemek normaldir ama bunun dozu kaçıp karşı tarafı bunaltacak veya kısıtlayacak seviyeye gelmemelidir.
Arkadaşlarımı paylaşamam. Kıskançlık olarak görmüyorum bunu aidiyet duygusu baskın bende. 🤏😀
Sende yoktun kaç zaman
Evet tatil 🛍🎈⛱ mood açmıştım ondan 😂
Ooo maşallah
Elbette.
Ancak sevdiğim kadın için olan bir şey bu.
Kısıtlamaya kadar gelmemeli.
Kadında bunu o duruma getirmemeli.
Bencede, kısıtlama olduğu zaman ters oluyor duygular
Ama bu duruma gelmesi için zorlamamak gerek.
Hem kıskancım hem de değilim kıskancım çünkü sevdim paylaşmayı sevmem ama ona alan açarım merak ederim ama güvenirim Sorarım ama tartışma açmam büyütmem zarar verici bir kıskançlık anlayışım yok
Ben kıskanç değilim. Ama başkalarının bazen böyle niyetleri oluyor. Ama yinede kulak asmiyorum. Karşımda bana karşı kıskançlık numaraları çeken insanlarda oluyor.
Kıskanç biri değilim. Ama merak eden biriyim... karşılıklı güven olduktan sonra kıskanacak bir şey olmadığını düşünüyorum Ama sevdiğim insanı sahiplenirim benim olan benimdir kısacası... 🙃🙃
Kıskandırılirsam kıskanırım.
Hahaha senin hüç suçun yok yani koskandıeanın suçu mu
Fazla kıskançlık insanı yorar zorada sokar ula her şey ölçüde olmalı da
Sevdiklerime güvenirim, kendime de güvenirim. O yüzden kimseyi hiçbir anlamda kıskanmam
Evet kıskanç biriyim, sınırı olmalıdır tabiki hesabını yapmak gerekiyor..
Kiskanmam ama paronayak insani cok severim karsimdakinin kiskancligi paronayak derecede olmali
Kıskancım. Kıskandırmaya çalışması daha da soğumama, uzaklaşmama yol açar.
Kıskançlık mısınız? da diyebilirsiniz bana şahsım adına 😂
Yok inanki hiç değilim. Gerek yok kendimi yoramam 😄
Kendime göre kıskancım az
Kıskancım dozu kendime kadar
Kıskamcımdır da b@kunu çıkarmamak lazım
Hafif diyeyim aşırıya kaçmadan olması gereken
Kıskancım, Sevdiğimi Her Şeyden Kıskanırım.
Aşırı kıskanç değilim
Sevdiğimi kıskanırım
Sevdiğimi kıskanırım
Yo degilim
Herkes kadar
Kıskancımdır
Kıskanmayan sevgili mi olur
Kıskancım.
Değilim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kıskançlık konusu deep bir mevzu bence! 🤔 İlişkilerde biraz dozunda olması bence tatlı bir şey, o da değer verdiğinin göstergesi gibi geliyor bana. Ama asla kontrolcü bir şeye dönüşmemeli. Benim sevgilim var, o yüzden ilişkide güven çok önemli diyorum. Arkadaşlıkta da minik tatlı kıskançlıklar olabiliyor, mesela bir arkadaşının yeni bir grup edinmesi falan gibi ama o da geçici oluyor. Sen bu konuda ne düşünüyorsun aşkım? 💖